Obrenovac, 05.07.2020

Totalna rekonstrukcija Ulice 10. oktobra u Skeli


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 08.06.2019.
Do 20. juna biće uređena deonica čije je stanje u prethodnom periodu prilično ugrožavalo bezbednost učesnika u saobraćaju

Foto:Printscreen
Gradska opština Obrenovac i Javno preduzeće za izgradnju Obrenovca, zajedno sa ekipama Javnog preduzeća ”Putevi Beograda”, izvode radove na totalnoj rekonstrukciji Ulice 10. oktobra u Skeli.

Prema rečima predsednika Saveta mesne zajednice Milana Stojića, radi se o saobraćajnici izgrađenoj pre 43 godine.

"Ulica je došla u takvu fazu da je bezbednost građana i saobraćaja bila ugrožena. Zahvaljujući obećanju predsednika opštine biće gotova 20. juna", rekao je Stojić.

"Retki su trenuci kada na teritoriji opštine Obrenovac na ovoliko različitih mesta vidimo mašine koje izvode radove. Pored ove ulice, radovi se izvode i u Ulici Milisava Čamdžije u Bariču gde se takođe radi potpuna rekonstrukcija. U Skeli je urađeno riperovanje starog asfalta, presut je sloj nove rizle, i u celoj dužini se radi novi asfalt. Radimo i rekonstrukciju ćuprije jer je bila urušena", kazao je Radovan Manojlović, pomoćnik predsednika Gradske opštine Obrenovac, a zatim najavio da će uskoro početi rekonstrukcija Rvaćanske i Ulice Đačkog bataljona u Obrenovcu.

Prilikom obilaska Skele predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković je obećao da će po završetku radova u Ulici 10. oktobra predsedniku Saveta mesne zajednice pokloniti novi bicikl, s obzirom da mu je stara ukradena.

Odbornik u Skupštini Gradske opštine Obrenovac Života Mirčetić je izrazio zadovoljstvo povodom izvođenja radova u Mesnoj zajednici Skela i podsetio na prethodna ulaganja među kojima je i izgradnja novog mosta u Ulici Miloja Beljinca.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE