Obrenovac, 21.01.2020

Održana izložba 'Pokaži svog ljubimca'


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 19.05.2019.
Veliki broj Obrenovčana okupio se u dvorištu Poljoprivredno-hemijske škole

Foto:Printscreen
Poljoprivredno-hemijska škola i ove godine bila je na visini zadatka kada je reč o organizaciji izložbe "Pokaži svog ljubimca". Obrenovčani su u društvu kućnih ljubimaca došli u dvorište ove škole i pokazali na koji način brinu o njima, svojim malim prijateljima.

Psi, mačke, zečevi, ježevi, razni glodari svakako su bili zvezde manifestacije, koja je bila i edukativnog karaktera.

"Ove godine smo uveli novinu, a to je da smo u već tradicionalnu izložbu uneli i jedan vid edukacije mladih, pogotovo male dece i u tome nam je pomogao DOG Trening centar, koji se sa svojim psima izveo pokaznu vežbu", rekao je Žarko Ugarković, profesor Poljoprivredno-hemijske škole.

Gosti izložbe bili su i članovi Prihvatilišta za životinje iz Draževca, pa je još jednom istaknuto da se građani baš njima mogu obratiti ukoliko vide napuštenog psa kom je potrebna pomoć.

Ovogodišnja izložba bila je posvećena nedavno preminulom predsedniku Kinološkog saveza Srbije, prijatelju i saradniku ove škole, Draganu Novakoviću.

Prijatelji manifestacije, sudije Kinološkog saveza Obrenovca imali su priliku da izaberu najlepše u dve kategorije - psi i sitne životinje, a osim pehara, za decu su pripremljene i adekvatne knjige.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE