Obrenovac, 19.06.2019

Omladinski fond podržao 13 projekata


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 19.10.2018.
I ove godine mladim Obrenovčanima pružena je mogućnost da svoje ideje sprovedu u dela

Foto:lokalnenovine.rs
Programu Omladinskog fonda, koji u saradnji sa Gradom Beogradom realizuje Kancelarija za mlade opštine Obrenovac, priključio se veliki broj mladih Obrenovčana. Za njihove ideje sada su obezbeđena sredstva, a to znači da je naš grad bogatiji za još 13 omladinskih projekata.

Svaki od njih će značajno doprineti izgledu opštine Obrenovac i okolnih mesnih zajednica.

”Kutak za mlade – Draževac”, ”Moj grad mesto za sve”, ”Zbornik dečijih radova”, ”Teretana na otvorenom u Velikom Polju” samo su neki od projekata koji će biti podržani i realizovani do kraja marta 2019. godine.

"Do sada smo ovaj projekat sprovodili sa Fondacijom ”Ana i Vlade Divac”, od ove godine sarađujemo sa Gradom Beogradom. Projekat svakako nastavljamo i naredne godine, kao i svih prethodnih biće moguće da mladi ljudi svoje ideje sprovedu u dela. Mi ćemo kao i do sada opredeliti 600 000 dinara za isti ovaj projekat, kako bi opet neka nova generacija svoje ideje dovela do kraja", rekao je Miloš Stanojević, član Veća Gradske opštine Obrenovac.

Stanojević je podsetio da Omladinski fondovi pokazuju svoje rezultate u Obrenovcu od 2008. godine, što predstavlja primer dobre prakse aktivnog učešća mladih u donošenju odluka.

Spisak podržanih projekata možete pogledati ovde.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE