Obrenovac, 19.01.2020

Podržano 12 projekata Omladinskog fonda


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 29.08.2019.
U Klubu za decu i mlade potpisani su ugovori sa nosiocima odabranih projekata

Foto:Printscreen
U Klubu za decu i mlade Sportsko-kulturnog centra "Obrenovac" predstavnici Odbora Omladinskog fonda, zajedno sa predstavnicima opštine Obrenovac, Fondacije Ana i Vlade Divac i Fondacije za mlade Obrenovac juče su nagradili čekovima i svečano potpisali ugovore sa nosiocima odabranih projekata podržanih na konkursu Omladinskog fonda za mlade iz Obrenovca.

Član Veća gradske opštine Obrenovac Miloš Stanojević ističe da je ovo pravi primer kako se povećava aktivizam mladih i kako se ovim aktivnostima doprinosi zajednici u kojoj mladi žive.

Članovi odbora Omladinskog fonda izrazili su zahvalnost svima koji su aplicirali, a timovima čiji su projekti odabrani poželeli su puno uspeha u realizaciji.

Program Omladinski fond zajedno realizuju Kancelarija za mlade gradske opštine Obrenovac u saradnji sa Fondacijom Ana i Vlade Divac, Fondacijom Mozaik i Fondacijom za mlade Obrenovca. 

Projekat ima za cilj da poboljša učešće mladih u procesima lokalnog razvoja kroz dodelu bespovratnih novčanih sredstava projektima koje pokreću i vode mladi. Program se već sedam godina realizuje u Obrenovcu i primer je dobre prakse aktivnog učešća mladih u donošenju odluka.

U opštini Obrenovac podržane su različite ideje mladih koje će se realizovati u Draževcu, Konaticama, Maloj Moštanici, Velikom Polju, Skeli, Stublinama, Orašcu i gradskom delu opštine Obrenovac, u ukupnom iznosu od 1.160.000,00 dinara.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE