Obrenovac, 09.07.2020

MUP I SEKTOR ZA VANREDNE SITUACIJE DOBILI 111 VOZILA


Izvor: Kurir.rs/MUP,Lokalne novine | Obrenovac, 10.03.2020.
Savremena oprema za efikasniji rad na terenu

Foto:MUP Srbije


Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutra┼ínjih poslova Neboj┼ía Stefanovi─ç poru─Źio je, prilikom predaje 111 vozila koje je MUP nabavio za Sektor za vanredne situacije i druge organizacione jedinice, da je nabavka savremenih vozila postala standard, zahvaljuju─çi ─Źemu su pripadnici MUP-a jo┼í efikasniji u za┼ítiti gra─Ĺana. 

"Gotovo svakog meseca imamo neku dodelu i drago mi je da na┼íi pripadnici voze sve bolja i modernija vozila, koja ─çe pomo─çi da policija bude efikasnija na terenu. Dr┼żava je danas sna┼żnija i bolja zahvaljuju─çi odgovornoj politici predsednika Aleksandra Vu─Źi─ça i Vlade Srbije i zato imamo vi┼íe novca u bud┼żetu, ┼íto nam omogu─çava da ja─Źamo na┼íe kapacitete", istakao je Stefanovi─ç, navedeno je u saop┼ítenju. 

Ministar je precizirao da ─çe od vozila koja su dodeljena skoro polovina biti raspore─Ĺena u vatrogasno-spasila─Źke jedinice ┼íirom Srbije i dodao da mu je drago, jer je ispunjeno obe─çanje da ─çe posebna pa┼żnja biti posve─çena vatrogascima koji zbog hrabrosti i velikog broja intervencija zaslu┼żuju ogromno po┼ítovanje. 

Ostatak vozila, kako je naveo ministar, namenjen je pripadnicima policije i drugim organizacionim jedinicama MUP-a.

Stefanovi─ç se zahvalio pripadnicima policije ┼íto su i ovu godinu zapo─Źeli sa ogromnim entuzijazmom i napornim radom, zbog ─Źega, kako je naveo, zaslu┼żuju da Ministarstvo unutra┼ínjih poslova ulo┼żi u njihovo dalje opremanje, navedeno je u saop┼ítenju.

"Upravo rezultati koje pravi MUP pokazuju gra─Ĺanima da mi umemo da cenimo njihovo poverenje. Nastavi─çemo sa ozbiljnim i odgovornim radom kako bismo jo┼í vi┼íe podigli nivo bezbednosti gra─Ĺana i na┼íe dr┼żave. Uveren sam da ─çe pripadnici Ministarstva unutra┼ínjih poslova radom opravdati poverenje gra─Ĺana i Vlade Srbije", zaklju─Źio je Stefanovi─ç.


Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE