Obrenovac, 22.02.2020

OBRENOVAC I U 2019. UŠAO OTVORENOG SRCA


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 02.01.2019.
Već prvog dana nove godine nastavljena je promocija kulture duha, tela, zdravog življenja i humanosti

Foto:lokalnenovine.rs




„Obrenovac – grad otvorenog srca“, kao jedna od omiljenih novogodišnjih manifestacija svih Obrenovčana, pogotovo onih najmlađih, održana je i ove godine. Prvi dan 2019. na Gradskom trgu obeležili su nastupi plesnih grupa, malih balerina, kulturno-umetničkih društava, ali i hora „Kruna od nota“.

Manifestaciju je otvorio zamenik predsednika Gradske opštine Obrenovac Miodrag Mitrović, koji je ovu priliku iskoristio da čestita svojim sugrađanima praznike i poželi im sve najbolje u novoj godini.

Osim u izradi božićnih ukrasa od testa, podela magneta, bedževa i suvenira, mališani su sa svojim roditeljima uživali u prazničnim numerama, balonima... Najmlađi su se, kao i prethodnih godina, najviše radovali oslikavanju lica jer su tako mogli da se maskiraju u svoje omiljene crtane likove.

Gradska opština Obrenovac dočekala je svoje sugrađane sa sendvičima, čajem i slatkišima. Na vitražima u parku bile su postavljene fotografije sa prošlogodišnje manifestacije ”Obrenovac – grad otvorenog srca” i svako je mogao da preuzme fotografiju na kojoj se nalaze njegovi najmiliji.

Učešće na manifestaciji uzeli su i aktivisti Crvenog krsta Obrenovac koji su prisutne upoznali sa svojim radom.

Posebno iznaneđenje bili su klovnovi i Deda Mrazevi na motorima, čiji su dolazak propratili podela paketića i fotografisanje.





Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE