Obrenovac, 14.12.2018

ODR┼ŻAN NOVOGODI┼áNJI OYF MARKET(FOTO,VIDEO)


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 30.12.2017
OYF market┬áje jedinstven mini sajam obrenova─Źkih izlaga─Źa ru─Źnih radova koji Fondacija za mlade Obrenovca organizuje kako bi podr┼żala i promovisala kreativne preduzetni─Źke inicijative u Obrenovcu.

Foto:lokalnenovine.rs


´╗┐

Fondacija za mlade Obrenovca po ─Źetvrti put je u Sportsko kulturnom centru organizovala Novogodišnji OYF market. 


OYF market je jedinstven mini sajam obrenova─Źkih izlaga─Źa ru─Źnih radova, dizajniranih predmeta i ostalih rukotvorina, koji Fondacija za mlade Obrenovca organizuje kako bi podr┼żala i promovisala kreativne preduzetni─Źke inicijative u Obrenovcu. Pored toga cilj ovog sajma je i da se Obrenov─Źani upoznaju sa tim koliko se kreativnih stvari stvara u Obrenovcu, ali i da se pokrene i neguje duh zajednice.


Na ovogodišnjem OYF marketu bilo je preko 30 u─Źesnika koji su svoju kreativnost prezentovali Obrenov─Źanima. Na jednom mestu moglo se videti mnoštvo unikatnih ukrasa, ukrasnih korpica, nakit izra─Ĺen heklanom tehnikom, nakit od bakra, filca, poludragog kamenja, gline i staklenih perli, suvenira, odevnih predmeta, novogodišnje dekoracije, predmeta ulepšanih dekupa┼ż tehnikom, ru─Źno izra─Ĺenih leptir mašni za decu i odrasle, heklanih lutki, ukrasnih sve─ça, poslastica, proizvoda od meda…Izlaga─Źi su bili zadovoljni jer su pored izlaganja svojih radova bili u prilici da razmene iskustva i usvoje po neki savet od drugih izlaga─Źa.


Iz Fondacije za mlade ka┼żu da im je ┼żelja da ovakav tip marketa postane tradicionalan i najavljuju da ─çe Fondacija u okviru jednog od svojih programa koji ─çe se baviti razvojem duha zajednice organizovati još velikih, javnih doga─Ĺaja tokom prole─ça, gde ─çe svi sugra─Ĺani imati prilike da u─Źestvuju i da daju svoje predloge.


Novogodišnji market je organizovan uz podršku Gra─Ĺanskih inicijativa i Youth Build Srbija programa, Charles Stewart Mott fondacije u okviru Global Challenges Local Solutions programa koji sprovodi Akademija za razvoj filantropije iz Poljske, a u partnerstvu sa JP Sportsko-kulturni centar “Obrenovac”.


Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE