Obrenovac, 22.02.2020

OBRENOVAC-GRAD ZNANJA


Izvor: Lokalne Novine | Obrenovac, 08.05.2017
Poziv za predava─Źe koji ┼żele da u─Źestvuju u realizaciji programa 'Obrenovac-grad znanja' tokom letnjeg raspusta


´╗┐

Kancelarija za mlade Uprave gradske opštine Obrenovac, zajedno sa Sportsko-kulturnim centrom „Obrenovac" i Bibliotekom „Vlada Aksentijevi─ç", ve─ç sedmu godinu realizuje program „Obrenovac-grad znanja“.

Cilj ovog programa je da obezbedi kvalitetno, interaktivno, zanimljivo neformalno obrazovanje i anga┼żovano provo─Ĺenje slobodnog vremena tokom letnjeg raspusta.

Namera je da se kroz razli─Źite teme mladima iz Obrenovca obezbedi:

osposobljavanje za rešavanje problema, povezivanje i primenu znanja i veština u daljem obrazovanju, profesionalnom radu i svakodnevnom ┼żivotu,
razvoj sposobnosti komuniciranja, dijaloga, ose─çanja solidarnosti, kvalitetne i efikasne saradnje sa drugima i sposobnosti za timski rad i negovanje drugarstva i prijateljstva.
Ovim putem pozivamo zainteresovane iz Obrenovca da se prijave za predava─Źe za odr┼żavanje obuka, radionica, kurseva, škola koje ─çe obezbediti kvalitetno, interaktivno, zanimljivo neformalno obrazovanje i anga┼żovano provo─Ĺenje slobodnog vremena tokom letnjeg raspusta u periodu od 01. jula do 31. avgusta 2017. godine.

Sav materijal potreban za izvo─Ĺenje radionica obezbedi─çe Kancelarija za mlade Uprave GO Obrenovac. U─Źeš─çe u projektu za sve polaznike ─çe biti besplatno. Termini za izvo─Ĺenje programa bi─çe usaglašeni prema potrebama i mogu─çnostima polaznika, odnosno nastavnika, uz napomenu da se svaki program mo┼że dodatno prilagoditi. Za realizaciju aktivnosti koristi─çe se prostori Biblioteke i SKC-a u Obrenovcu.

Prijavu slati preko prijavnog formulara.

Rok za podnošenje prijava je 31. maj 2017. godine. Detaljnije informacije mogu se dobiti u Kancelariji za mlade ili na mejl mladi.obrenovac@gmail.com, kao i na telefon 0648322195.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE