Obrenovac, 05.07.2020

Završena rekonstrukcija antituberkuloznog dispanzera


Izvor: Lokalne Novine | Obrenovac, 06.09.2017.
ÔÇťPosle rekonstrukcije objekta Gradskog zavoda za plu─çne bolesti i tuberkulozu iz Gradske op┼ítine Obrenovac najavljuju novo gradili┼íte, a to je po─Źetak izgradnje novog modernog objekta Doma zdravlja za koji je u toku izdavanje gra─Ĺevinske dozvole.┬á


´╗┐

Radovi koji su zapo─Źeti u martu na  objektu Gradskog zavoda za plu─çne bolesti i tuberkulozu u Obrenovcu ovih dana su završeni. Nakon rekonstrukcije krova, završeni su i radovi na postavljanju nove stolarije, kao i sre─Ĺivanje spoljašnjeg deo zgrade.

─îlan Ve─ça Gradske opštine Obrenovac dr Obrad Isailovi─ç podsetio je da je objekat bio u veoma lošem stanju i naglasio da ─çe nakon završetka radova uslovi za rad biti zna─Źajno bolji.

- Ovo nije u direktnoj nadle┼żnosti opštine, ali u ovoj zgradi se le─Źi gra─Ĺani Obrenovca. Mi smo na sebe preuzeli obavezu da kompletno renoviramo objekat. Zgrada je bila u jako lošem stanju i ponosni smo na novi izgled. Mi sve ovo radimo zbog naših gra─Ĺana, mi smo tu da rešavamo njihove probleme i zahteve. Mi smo tu zbog gra─Ĺana Obrenovca - naglasio je Isailovi─ç.

Dr. Ljiljana Timotijevi─ç direktorka Gradskog zavoda za plu─çne bolesti i tuberkulozu zahvalila se Gradskoj opštini Obrenovac za pomo─ç u rekonstrukciji ove ustanove.

- Objekat je prokišnjavao i uslovi za rad su bili veoma loši. Fasada i stolarija su ra─Ĺene poslednji put pre 40 godina. Sada je odra─Ĺen kompletan objekat i radovi na fasadi bi─çe završeni u narednih 10 dana. Trudi─çemo se da u narednom periodu kompletno uredimo i ordinacije - kazala je Timotijevi─ç.

Posle rekonstrukcije objekta Gradskog zavoda za plu─çne bolesti i tuberkulozu iz Gradske opštine Obrenovac najavljuju novo gradilište, a to je po─Źetak izgradnje novog modernog objekta Doma zdravlja za koji je u toku izdavanje gra─Ĺevinske dozvole. 

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE