Obrenovac, 19.09.2019

Asfaltiranje puteva u Vukićevici i Stublinama


Izvor: Lokalne Novine | Obrenovac, 18.09.2017
Pomoćnik predsednika Gradske opštine Obrenovac Radovan Manojlović rekao je da se ispunjava obećanje koje je dato u prethodnom periodu prema kojem će do kraja godine biti urađeno novih 100 ulica širom opštine.
Širom Gradske opštine Obrenovac danas su izvođeni radovi na asfaltiranju i uređenju pojednih saobraćajnica. Nakon radova koji su prošle nedelje obavljeni u Mislođinu, putari su nastavili sa asfaltiranjem nekategorisanih puteva. U Mesnoj zajednici Vukićevica u Gajića kraju, novim slojem asfalta presvučena je još jedna deonica.

Pomoćnik predsednika Gradske opštine Obrenovac Radovan Manojlović rekao je da se ispunjava obećanje koje je dato u prethodnom periodu prema kojem će do kraja godine biti urađeno novih 100 ulica širom opštine.

Direktor Javnog preduzeća za izgradnju ..Obrenovac" Milan Marošanin naglasio je da su danas započete aktivnosti prema kojima će svi nekategorisani putevi na teritoriji opštine Obrenovac u narednom periodu biti asflatirani. Marošanin je dodao da se prema novom programu nastavlja proširenje putne infrastrukture kao i da će se raditi i na uređenju atarskih puteva.

Aktivnosti uređenja nekategorisanih puteva nastavljaju se u mesnim zajednicama Dren, Orašac i Grabovac.


- Veliku zahvalnost dugujemo Gradskoj opštini Obrenovac, izuzetna saradnja sa savetom mesne zajednice u Vukićevici. Ovaj put je od velikog značaja, imamo veliki broj dece koji svakodnevno ide u školu ovom deonicom. U narednom periodu nastavljamo sa aktivnostima širom naše mesne zajednice. Nastavljamo akcije kako bi asfalt došao do svake kuće - kazao je član saveta MZ Vukićevica, Aleksandar Arsenović.

Ekipe "Beogradputa", počele su radove na revitalizaciji kolovoza na teritoriji opštine Obrenovac. U Mesnoj zajednici Stubline u naselju Dorćula, zakrpljenje su udarne rupe. Isti posao biće obavljen i na takozvanom Kružnom putu u ovom selu.

Predsednik Skupštine Gradske opštine Obrenovac Mirko Vranešević rekao je da su danas započete aktivnosti na jesenjem održavanju i sanaciji puteva.

- Ove aktivnosti nastavljamo u Urovcima i radićemo u svim selima, tamo gde postoji realna potreba kako bi zakrpili rupe i sanirali kolovoz. Ovo je sve u sklopu priprema za zimsku sezonu, ne smemo da dozvolimo da ostanu udarne rupe na putevima. Kada krene zimska sezona, posipanje soli i rizle, rupe bi se širile i nastali bi pravi krateri na kojima bi sugrađani oštetili vozila. Jednako kao što je značajno asfaltiranje novih puteva i ovi radovi doprinose poboljšanju kvaliteta puteva. Ovo je samo početak i radićemo i dalje na tome. Apelujem na strpljenje ljudi iz mesnih zajednica koji su ukazali na slične probleme - naglasio je Vranešević.


Predsednik Mesne zajednice Stubline, Petar Petrović, izrazio je zadovoljstvo zbog radova na putu koji je vrlo frekventan. On je podsetio da je na ovoj deonici rađena sanacija i prošle godine i najavio da će isti posao biti završen na Kružnom putu u Stublinama.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE