Obrenovac, 13.12.2018

Dodeljeni paketići deci boraca (VIDEO)


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 29.12.2017.
Udruženje ratnih vojnih invalida Obrenovca decu svojih članova i palih boraca svake godine obraduje poklonima i slatkišima

Foto:Printscreen
U holu Sportsko-kulturnog centra 370 mališana se družilo sa Deda Mrazom, koji je u ime Udruženja RVI podelio novogodišnje paketiće. Ove godine pokloni su otišli u ruke dece sa posebnim potrebama i dece ometene u razvoju.

„Zahvaljujući generelnom direktoru EPS-a Miloradu Grčiću, mi smo obezbedili jednu veću količinu paketića, a ostalo smo kroz svoje projekte, koje su obezbedili Gradska opština Obrenovac, gradski Sekretarijat za socijalnu zaštitu Grada Beograda i Ministarstvo za rad, boračka i socijalna pitanja, kroz sve te aktivnosti i uštedeli i znali da odvojimo jedan deo sredstava“, rekao je Vlada Stakić, predsednik Udruženja RVI.

Iz Gradske opštine Obrenovac navode da ovakve aktivnosti zaslužuju maksimalnu podršku.

„Veoma je pozitivno što je bilo mnogo dece u holu Sportsko-kulturnog centra . Tu je bila i jedna prigodna predstavica za njih. Trudićemo se da i u budućnosti maksimalno podržavamo sve ove aktivnosti, a izuzetno je dobro što Udruženje ratnih vojnih invalida i boraca nastoji da očuva tradiciju, nastoji da se seti ljudi koji su u nekim prethodnim periodima dali mnogo toga za državu. Naravno, i njih i njihovih članova porodica“, kazao je Miloš Stanković, član Veća Gradske opštine Obrenovac.

Udruženje RVI ovom prilikom je čestitalo Obrenovčanima predstojeće praznike.

„Ovom prilikom bih hteo svim građanima Obrenovca da poželim srećne novogodišnje i božićne praznike i da u to ime provedu sledeću godinu u zdravlju i veselju“, čestitao je Stakić u ime svih članova udruženja.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE