Obrenovac, 13.12.2018

Paketići za mališane širom Obrenovca


Izvor: obrenovac.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 30.12.2017.
Saveti mesnih zajednica su u saradnji sa školama i udruženjima obezbedili poklone i na najlepši mogući način ulepšali mališanima početak Nove godine

Foto:Printscreen
U isturenom odeljenju osnovne škole “Grabovac” u Drenu upriličena je školska priredba povodom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika. Savet mesne zajednice Dren podelio je paketiće svim učenicima od prvog do četvrtog razreda, kao i predškolcima. Mališane sa Zabrežja obišao je i Deda Mraz i podelio paketekiće, a oni su njemu priredili zabavan program. U školi u Jasenku, Savet mesne zajednice obezbedio je za učenike prigodne novogodišnje poklone, nakon čega je upriličena predstava.

U Sportsko kulturnom centru Savet mesne zajednice Dudovi je organizovao podelu paketića mališanima iz ovog naselja.

Takođe, Klub hranitelja u Obrenovcu je danas upriličio podelu paketića koji su dobijeni uz pomoć donacija.

Udruženje Ratnih vojnih invalida Obrenovca je u Sportsko kulturnom centru organizovalo dodelu novogodišnjih paketića za 370 mališana, a osim dece ratnih vojnih invalida i palih boraca, Deda Mraz je obradovao decu sa posebnim potrebama i smetnjama u razvoju. Podršku u radu Udruženja Ratnih vojnih invalida pružaju Gradska opština Obrenovac, Sekretarijat za socijalnu zaštitu Beograda kao i Ministarstvo rada i socijalne politike.

 Predstavnici Gradske opštine Obrenovac su sa prestavnicima kompanije ”PRO TENT” podelili novogodišnje paketiće sa didaktičkim sredstvima koje je obezbedila ta kompanija i u osnovnoj školi „Ljubomir Aćimović“.

 U okviru manifestacije ,,Obrenovac – grad otvorenog srca” paketiće će u nedelju preko Komisije za unapređenje položaja Roma Gradske opštine Obrenovac dobiti i 80 mališana iz naselja Muzička kolonija.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE