Obrenovac, 19.01.2019

Parking iza Doma vojske pušten u proces rada (VIDEO)


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 17.04.2018.
Obrenovčani već deset dana koriste sve prednosti ovog parkirališta...

Foto:lokalnenovine.rs
Parking iza Doma vojske, u centru Obrenovca, poseduje 92 mesta i garantuje maksimalnu bezbednost vozačima. Ono što je najbitnije jeste da su građani već sada zadovoljni uslugom, a kao glavnu prednost navode blizinu ove lokacije samom centru i svim najvažnijim institucijama. Cena parkiranja iznosi 50 dinara po započetom satu, a naplata se vrši po istom principu kao na parkingu kof Zelene pijace.

„Pre desetak dana pustili smo u proces rada prvu fazu parkinga iza Doma vojske. U narednom periodu ćemo pristupiti i drugoj fazi uređenja ovog parkirališta, čime će se povećati njegova funkcionalnost. Paralelno sa tim, poprečna ulica S35 je u proceduri u Sekretarijatu za saobraćaj Grada Boegrada, što znači da će i ona biti u sistemu naplate. Apelujemo na naše sugrađane da u što većoj meri koriste ovaj parking, kako bi se rasteretilo parkiralište na Zelenoj pijaci“, rekao je Igor Vujičić, direktor JKP „Parking servis“.I u Ulici Majora Tepavca Obrenovčani imaju na raspolaganju 250 mesta, za koja će uskoro važiti daleko povoljniji cenovnik.

„To je ulica koja je paralelna sa našom glavnom ulicom i koja je od nje odvojena redom kuća. Od sledećeg meseca JKP „Parking servis“ kreće sa akcijom za mesečne pretplatne parking karte, koje će za fizička lica iznositi 700 dinara, a za pravna lica 1400 dinara. Podsećam da prema aktuelnom cenovniku ova kategorija korisnika za određenu zonu plaća 1450 dinara za fizička lica, a 3050 dinara za pravna lica“, naglasio je Vujičić.

Iz JKP „Parking servis“ navode da je pri kraju i obeležavanje parking mesta u zoniranim delovima grada.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE