Obrenovac, 19.02.2019

Čučković slikao odnošenje skupocenog automobila sa pešačke zone, pa U JEDNOJ REČENICI OČITAO LEKCIJU bahatom vozaču


Izvor: Blic | Obrenovac, 24.06.2018.
Prema Čučkovićevim rečima, obrenovački 'Parking servis' radi punom parom, te u 'paukovu mrežu' upadnu i po dva vozila na dnevnom nivou.

Foto: @CuckovicM
Nepropisno parkiranje je postalo gotovo svakodneva pojava na koju su mnogi i navikli, ali ne i predsednik Opštine Obrenovac Miroslav Čučković koji redovno na svom Tviter nalogu objavljuje fotografije na kojima "pauk" odnosi "besne" automobile.

Najbahatije od svih parkiranja dogodilo se sinoć, kaže Miroslav Čučković. Vlasnik crnog, luksuznog automobila odlučio je da svog četvorotočkaša parkira nasred Trga dr Zorana Đinđića u Obrenovcu, u pešačkoj zoni. čovek Obrenovca odlučio je da na svom profilu na društvenoj mreži Tviter podeli fotografije nepropisno parkiranog vozila, koje je ubrzo odneo pauk, i to uz poruku za bahatog vozača.

"E sad, ako prošeta sa njim do obrenovačkog depoa 'Parking servisa', možda ga i voli...", napisao je on.

Prema Čučkovićevim rečima, obrenovački "Parking servis" radi punom parom, te u "paukovu mrežu" upadnu i po dva vozila na dnevnom nivou.

- U proseku dva nepropisno parkirana automobila dnevno pokupe radnici "Parking servisa", što je skoro 350 od početka 2018. godine. Ne znam šta je vlasnik pomenutog automobila želeo. Da uđe u pešačku zonu da bi svi videli njegov auto, da fascinira ljude? Borimo se i borićemo se protiv takvih pojava - kaže predsednik opštine Obrenovac za "Blic".

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE