Obrenovac, 19.09.2019

Novo igrali┼íte u Mislo─Ĺinu


Izvor: Lokalne Novine | Obrenovac, 01.08.2017
Danas je radost mali┼íana u Mislo─Ĺinu zavr┼íeno postavljanje novog igrali┼íta.


´╗┐

Danas je radost mališana u Mislo─Ĺinu završeno postavljanje novog igrališta. Prostor ispred Doma ure─Ĺen je tako da bude na raspolaganju najmla─Ĺim meštanima ovog sela.

"Na sednici Ve─ça koja je odr┼żana u našoj Mesnoj zajednici postignut je dogovor o izgradnji ovog igrališta. Siguran sam da ─çe ono biti od velike koristi deci u Mislo─Ĺinu, " rekao je predsednik MZ Mislo─Ĺin Ivan Uroševi─ç i izrazio zahvalnost opštini Obrenovac, kao i Javnom preduze─çu za unapre─Ĺenje i zaštitu ┼żivotne sredine.

Jelica Gr─Źi─ç ispred kabineta predsednika Gradske opštine Obrenovac naglasila je da opština pored gradskih igrališta, vodi ra─Źuna i o onim koja se nalaze na teritoriji okolnih mesnih zajednica. Prema njenim re─Źima, ovaj prostor ─çe u septembru biti ure─Ĺen tujama i ┼żivom ogradom. Ovom prilikom najavljeno je i novo igralište u naselju Topolice, koje ─çe biti završeno u subotu.

Gradska opština Obrenovac ─çe i u danima koji dolaze nastaviti sa izgradnjom igrališta i ure─Ĺenjem prostora za najmla─Ĺe.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE