Obrenovac, 19.05.2019

Počela podela 'Pažljivka' đacima prvacima


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 21.09.2018.
Najmlađi osnovci o pravilima saobraćaja učiće kroz ilustrovanu knjigu 'Pažljivkova pravila u saobraćaju'

Foto:Printscreen
Gradska opština Obrenovac je u saradnji sa Agencijom za bezbednost u saobraćaju za sve đake prvake na svojoj teritoriji obezbedila ”Pažljivkova pravila u saobraćaju”. Reč je o ilustrovanoj knjizi čiji je izdavač Agencija za bezbednost u saobraćaju Republike Srbije.

Predstavnici Gradske opštine Obrenovac i pripadnici Saobraćajne policije danas su prvacima Osnovne škole ”Posavski partizani” podelili primerke ”Pažljivka” i kroz zanimljiv i interaktivan način ih upoznali sa osnovnim pravilima u saobraćaju.

Mirko Vranešević, predsednik Komisije za bezbednost u saobraćaju Gradske opštine Obrenovac, rekao je da zbog frekvencije saobraćaja roditelji veoma brinu za mališane koji svakodnevno idu do škole.

"Zahvaljujući akcijama koje sprovodimo i saradnji koju imamo sa Sekretarijatom za saobraćaj, Agencijom za bezbednost u saobraćaju, sa Policijskom stanicom i svim organizacijama, sa ponosom možemo da kažemo da, u poslednje tri godine, nismo imali nijedno dete povređeno u saobraćajnoj nezgodi. Naravno, i mališani svake godine sve više znaju", istakao je Vranešević i dodao da je, paralelno sa ovom akcijom, u toku i akcija obeležavanja zona škola koju realizuje Sekretarijat za saobraćaj.

"Biće postavljen veći broj ležećih policajaca i biće proširene zone škola kako bi se skrenula pažnja vozačima da uspore", najavio je Vranešević.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE