Obrenovac, 22.02.2020

Podeljeni paketići deci boraca


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 26.12.2018.
Deda Mraz i paketići sačekali su u SKC-u više od 300 mališana

Foto:lokalnenovine.rs
Udruženje ratnih vojnih invalida i boraca ratova devedesetih i ove godine obradovalo je decu svojih članova. Naime, u Sportsko-kulturnom centru je organizovana podela paketića, zbog kojih je izmamljen osmeh kod više od 300 najmlađih Obrenovčana.

„U ime Udruženja ratnih vojnih invalida hoću da poželim srećne novogodišnje i božićne praznike, da ih proslavimo u zdravlju i veselju, da nas sledeće godine bude još više i svake godine još više, a mi ćemo se postarati da tih paketića stalno bude“, poručio je prisutnima Vlada Stakić, predsednik Udruženja ratnih vojnih invalida.

Za decu boraca paketiće su obezbedile društveno odgovorne kompanije, kao i lokalna samouprava.

„Kao i do sada, već duži niz godina, naša Gradska opština, zajedno sa „Elektroprivredom Srbije“ izlazi u susret da se deci ratnih vojnih invalida i porodicama palih boraca ulepšaju novogodišnji i božićni praznici. Deca se tome raduju, paketići su uvek prikladni njihovom uzrastu“, rekla je sekretar udruženja Gorica Jovanović.

Ovakve i slične akcije Gradska opština Obrenovac će, u skladu sa mogućnostima, podržavati i pomagati i u godinama koje dolaze.

„Moram da naglasim da imamo fantastičnu saradnju, kao Gradska opština Obrenovac, sa Udruženjem ratnih vojnih invalida i boraca u ratovima devedesetih godina i da zajedno pokušavamo da sprovedemo sve aktivnosti koje su u interesu ovih društvenih zajednica. Ovo je jedan vid pažnje od strane udruženja ka ljudima koji su mnogo toga dali za našu otadžbinu“, rekao je Miloš Stanković, član opštinskog Veća.

Deca su dobila novogodišnje paketiće i, za uspomenu, sliku sa Deda Mrazom.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE