Obrenovac, 25.08.2019

Tradicionalno dru┼żenje udru┼żenja invalida rada u Obrenovcu


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 05.11.2017
Gosti iz Po┼żege, Kosjeri─ça, Petrovca na Mlavi, Po┼żarevca i Sremske Mitrovice nisu krili svoje odu┼íevljenje gostoprimstvom obrenova─Źkog udru┼żenja

Foto:lokalnenovine.rs


´╗┐

Udru┼żenje invalida rada Obrenovac organizovalo je još jedno u nizu tradicionalnih dru┼żenja penzionera i invalida rada, a ovoga puta povod za okupljanje je bilo obele┼żavanje Svete Petke, krsne slave Udru┼żenja iz Obrenovca.

Gosti iz Po┼żege, Kosjeri─ça, Petrovca na Mlavi, Po┼żarevca i Sremske Mitrovice nisu krili svoje oduševljenje gostoprimstvom obrenova─Źkog udru┼żenja.Ulazak u tre─çe doba i odlazak u penziju obi─Źno zna─Źi i društveni ┼żivot manjeg inteziteta , ali to nije slu─Źaj sa obrenova─Źkim udru┼żenjem koje ima svakodnevne društvene aktivnosti. Pored toga što su razmenjivali iskustva i dru┼żili se, penzioneri su se i dobro zabavili uz muziku u restoranu "Rubin" i pokazali da više godina ne zna─Źi manje interesovanja za igru, muziku i šalu. 

─îlanovi svih udru┼żenja iz nabrojanih gradova naglasili su da su stalno u kontaktu jedni sa drugima, ne samo zbog dru┼żenja, ve─ç da bi se probudila svest kod gra─Ĺanstva, da se primete osobe sa invaliditetom, da je njima potrebna podrška i lokalne vlasti i dr┼żavne uprave i da se ta─Źno zna koja su prava i povlastice  osoba sa invaliditetom. Naglasili su da je u Obrenovcu briga o osobama sa invaliditetom na zavidnom nivou, za razliku od drugih gradova.

Udru┼żenja invalida rada Obrenovac poznato je po svom humanitarnom radu, ali i po tome što se trudi da svojim ─Źlanovima i penzionerima našeg grada obezbedi brojne olakšice kao i što kvalitetniji društveni ┼żivot. Pored humanitarnog rada koji pre svega podrazumeva pomo─ç svim invalidnim osobama, kao i deci i osobama sa posebnim potrebama, udru┼żenje se bavi i organizacijom kreativnih radionica.

Predsednica Udru┼żenja invalida rada Obrenovac, Sofija Tomovi─ç, ┼żena neverovatnog entuzijazma i energije, zahvalila je svim gostima koji su se odazvali ovom dru┼żenju i po┼żelela da još dugi niz godina slave u zdravlju i veselju.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE