Obrenovac, 28.02.2020

Besplatni izleti za obrenovačke penzionere


Izvor: Lokalne Novine | Obrenovac, 08.04.2017
Pozivam sve penzionere da se jave u svojim mesnim zajednicama i da opredele subotu koju žele da iskoriste za posetu - rekao je Miroslav Čučković, predsednik GO Obrenovac
Svesna neophodnosti drugačijeg društvenog odnosa prema starijim osobama Gradska opština Obrenovac pokrenula je niz programa koji su namenjeni poboljšanju uslova života i društvenog aktivizma starijih sugrađana. Jedan od tih programa koji je namenjen penzionerima, pokrenut je početkom 2017. godine a podrazumeva izlet za penzionere koji se organizuje svake subote u cilju unapređenja njihovog slobodnog vremena.

- Mi smo njima želeli da se odužimo na ovaj način, da im organizujemo besplatne izlete za obilazak naše prelepe Srbije i da na taj način upotpunimo njihovo slobodno vreme. Oni su to zaslužili a mi kao opština bićemo neko ko će pružiti jednake šanse svima.Pozivam sve penzionere da se jave u svojim mesnim zajednicama i da opredele subotu koju žele da iskoriste za posetu. Ko je išao već na Oplenac, sledeći put ide na Frušku Goru i nama je cilj da svih 13000 penzionera sa naše opštine bude na ovakvom izletu - rekao je predsednik Gradske opštine Obrenovac, Miroslav Čučković.

Oplenac je i ovog vikenda dočekao obrenovačke penzionere koji su imali priliku da uživaju u lepotama ovog istorijsko—memorijalnog kompleksa i da obiđu znamenitosti poput crkve Svetog Đorđa, Kraljevih vinograda i svega onoga što nudi ovaj zabavno edukativni izlet. 

 

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE