Obrenovac, 14.12.2018

Osnovcima poslata poruka: ÔÇ×Petarde nisu igra─ŹkeÔÇť


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 22.12.2017.
Bezbednost dece na prvom mestu...

Foto:Printscreen


´╗┐

Edukativno predavanje pod nazivom „Petarde nisu igra─Źke“ odr┼żano je u prostorijama Osnovne škole „Posavski partizani“. Akcija koja je usmerena ka svim osnovcima, ali i njihovim roditeljima, za cilj ima da najmla─Ĺe upozna sa svim posledicama do kojih mo┼że da dovede koriš─çenje pirotehni─Źkih sredstava. Uz pomo─ç Sektora za vanredne situacije, a u saradnji sa Savetom za bezbednost Gradske opštine Obrenovac, projekat se realizuje u svim osnovnim školama.

Predsednik Skupštine Gradske opštine Obrenovac Mirko Vraneševi─ç istakao je da se i ovom akcijom radi na bezbednosti svih Obrenov─Źana.

„Svedoci smo da su ovih dana puni novinski naslovi dece koja su povre─Ĺena nepa┼żljivim rukovanjem. Ovo je još jedna akcija koju sa pripadnicima MUP-a i Vatrogasne jednice sprovodimo, u saradnji sa komsijom za obrazovanje GO Obrenovac. Radimo preventivno kako deca koja su u dodiru sa time, posebno u vreme praznika, ne bi bila povre─Ĺena. Za idu─çu godinu spremili smo još novih akcija po školama vezane za druge vidove bezbednosti“, rekao je Vraneševi─ç.

Akcija ''Petarde nisu igra─Źke" sprovodi se prvi put, a sa namerom da se podigne nivo svesti svih onih koji imaju kontakt sa razli─Źitim pirotehni─Źkim sredstvima.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE