Obrenovac, 26.09.2018

Osnovcima poslata poruka: „Petarde nisu igračke“


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 22.12.2017.
Bezbednost dece na prvom mestu...

Foto:Printscreen
Edukativno predavanje pod nazivom „Petarde nisu igračke“ održano je u prostorijama Osnovne škole „Posavski partizani“. Akcija koja je usmerena ka svim osnovcima, ali i njihovim roditeljima, za cilj ima da najmlađe upozna sa svim posledicama do kojih može da dovede korišćenje pirotehničkih sredstava. Uz pomoć Sektora za vanredne situacije, a u saradnji sa Savetom za bezbednost Gradske opštine Obrenovac, projekat se realizuje u svim osnovnim školama.

Predsednik Skupštine Gradske opštine Obrenovac Mirko Vranešević istakao je da se i ovom akcijom radi na bezbednosti svih Obrenovčana.

„Svedoci smo da su ovih dana puni novinski naslovi dece koja su povređena nepažljivim rukovanjem. Ovo je još jedna akcija koju sa pripadnicima MUP-a i Vatrogasne jednice sprovodimo, u saradnji sa komsijom za obrazovanje GO Obrenovac. Radimo preventivno kako deca koja su u dodiru sa time, posebno u vreme praznika, ne bi bila povređena. Za iduću godinu spremili smo još novih akcija po školama vezane za druge vidove bezbednosti“, rekao je Vranešević.

Akcija ''Petarde nisu igračke" sprovodi se prvi put, a sa namerom da se podigne nivo svesti svih onih koji imaju kontakt sa različitim pirotehničkim sredstvima.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE