Obrenovac, 05.07.2020

Pehari i medalje u Klubu penzionera „Obrenovac“


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 09.11.2017.
Završne svečanosti klubova penzionera sa teritorije Grada Beograda održane su u periodu od 1. do 4. novembra, u Gerontološkom centru na Bežanijskoj kosi

Foto:Printscreen
Obrenovčani su bili među najuspešnijima i osvojili su ekipno prvo mesto. Domine, društvena igra „Ne ljuti se, čoveče“, pikado su samo neke od igara koje su Klubu penzionera „Obrenovac“ donele medalje i pehare.

Vera Vasić iz Obrenovca igrala je domine se klubom iz Lazarevca i ostvarila najbolji rezultat.

„Nisam ja dugo igrala. Počela sam možda pre dva-tri meseca. Desilo se da sam igrala sa sedam muškaraca iz Lazarevca i da sam, kao jedina žena, pobedila svakog od njih. Takmičili smo se iz domina, pikado i „Ne ljuti se, čoveče“. Osvojili smo sve medalje, zlatnu, srebrnu i bronzanu, a i pehar za ukupni plasman, jer smo bili najbolji. Tada smo ujedno imali i izložbu naših stvari i rukotvorina, kao i smotru horova,“ kaže Vera Vasić iz Kluba penzionera „Obrenovac“.

I Mirjana Novaković, koja se i penzionerskim danima posvetila društvenoj igri „Ne ljuti se, čoveče“, našla se među najboljima na teritoriji Beograda. Ona je osvojila treće mesto i kaže da iza sebe ima još jedno lepo iskustvo.

Osim igara, klubovi su predstavljali svoje radove, a slike Save Prvulovića iz Obrenovca privukle su posebnu pažnju.

„Pošto sam ja slikar, uslovno rečeno, uradio sam nekoliko slika koje su bile među najboljima, pa sam dobio pohvalu, koja je doprinela ukupnom rezultatu kluba. Ovde može da se nauči nešto, upražnjava se svaki hobi. Svako ko hoće, može da dođe, uslovi su izvanredni za sve. Prvo i najvažnije jeste da je to druženje, da se izađe malo iz kuće i da čovek može da se relaksira,“ rekao je Sava Prvulović.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE