Obrenovac, 22.02.2019

Organizacija „Project Four“ počela sa radom


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 04.02.2018.
Aktivisti ove neformalne organizacije održali su juče svoj prvi sastanak...

Foto:Project4
Koordinatori i članovi organizacije „Projekt Four“ okupili su se juče u Klubu za mlade Sportsko-kulturnog centra. Prvi sastanak protekao je u znaku upoznavanja, predlaganja prvih projekata, razgovora o idejama koje treba realizovati u narednom periodu. Oko dvadesetak mladih sada i zvanično čini jednu ambicioznu grupu, koja će svojim aktivnostima ulepšati Obrenovac na različite načine.

Pred članovima je sada jedan poseban i zanimljiv zadatak. Svi će izneti svoje ideje, a onda se biraju četiri najbolje. Odluka neće biti nimalo laka jer su već pri prvom susretu mladi bili vrlo inspirativni i željni da se sa reči pređe na dela. Kada četiri najbolja predloga dođu do izražaja, kreativni Obrenovčani će se podeliti u četiri grupe. Svaka od njih će realizovati svoju ideju, što podrazumeva pisanje projekata i organizaciju raznih događaja.

Organizaciju će voditi, ali i mladima pomagati, sedam koordinatora – Ivana Damnjanović, Marija Nikolić, Gorana Obradović, Marko Blažić, Dejan Sićarević, Aleksandar Ašković i Uroš Savić.

Zajednički utisci posle prvog okupljanja govore o tome da je pred ovim timom jedna izuzetno lepa saradnja i još lepše druženje.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE