Obrenovac, 24.02.2019

„Project Four“ sigurno gazi ka velikim projektima


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 11.02.2018.
Druženje će pretvoriti u akcije značajne za čitavu zajednicu...

Foto:lokalnenovine.rs
Aktivisti neformalne organizacije „Project Four“ odlučni su u tome da doprinesu svom gradu i sugrađanima na različite načine. Jučerašnji sastanak, koji je ponovo organizovan u Klubu za mlade SKC-a, samo je potvrdio da se radi o grupi mladih i veoma ambicioznih ljudi. Okupljanje su počeli zanimljivim igricama, da bi nakon toga nastavili sa upoznavanjem i iznošenjem planova za naredni period.

Prioritet svih članova je tu. Projekat pod nazivom „Dan porodice“ jeste najznačajniji korak koji prave i koji će sigurno na najbolji način upoznati Obrenovčane sa njihovim radom. Naime, u naredna tri meseca „Project Four“ organizovaće niz humanitarnih akcija, kako bi se prikupila sredstva za pomoć ugroženim porodicama. Svesni toga da postoji mnogo onih koji žive na rubu egzistencije, mladi će se potruditi da svojom kreativnošću poboljšaju kvalitet i uslove života onih kojima je pomoć neophodna.

Pored teme koja se tiče osnovne ćelije društva, članovi su razgovarali o temi vršnjačkog nasilja. I njoj će se posvetiti u danima koji dolaze, a u planu su radionice pisanja projekata, kao i YouTube radionice.

Odlična saradnja, prijatna atmosfera i druženje sa ljudima različitih interesovanja jesu samo neki od razloga zbog kojih članovi i dalje pozivaju zainteresovane da im se pridruže.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE