Obrenovac, 02.07.2020

Peta fijakerijada u Obrenovcu


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 13.09.2019.
Manifestacija kojom se može pohvaliti malo gradova u Srbiji svake godine okuplja najveća imena konjičkog sporta

Foto:lokalnenovine.rs
Peta fijakerijada u Obrenovcu biće održana u nedelju, 15. septembra, na Vašarištu, u organizaciji Sportskog konjičkog kluba "Obrenovac", a uz pomoć i podršku Gradske opštine Obrenovac.

Manifestacija kojom se može pohvaliti malo gradova u Srbiji svake godine okuplja najveća imena konjičkog sporta. O samom kvalitetu smotre fijakera i paradnih zaprega najviše govori broj učesnika, ali i posetilaca kod se kojih iz godine u godinu javlja sve veće interesovanje.

Fijakerijada će, kao što je to bio slučaj i do sada, početi defileom kroz grad. Učesnici će u 11 i 30 krenuti sa Vašarišta Ulicom Kralja Petra pored crkve, zatim će skrenuti u Ulicu Vuka Karadžića pored opštine, nakon toga Ulicom Kneza Mihajla i glavnom ulicom, tj. Ulicom Miloša Obrenovića, vratiti se na početnu lokaciju.

Takmičarski deo, čiji je početak predviđen za 13 časova, biće otvoren prigodnim kulturno-umetničkim programom. Iz Sportskog konjičkog kluba „Obrenovac“ pozivaju sugrađane da u što većem broju prisustvuju manifestaciji o kojoj priča i kojoj se raduje cela Srbija.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE