Obrenovac, 09.07.2020

Podela paketa prve pomoći građanima Obrenovca (VIDEO)


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 10.02.2020.
Akciji koju sprovode Komisija za bezbednost u saobraćaju i odeljenje saobraćajne policije Obrenovca pridrižilo se i Javno komunalno preduzeće 'Parking servis'

Foto:lokalnenovine.rs
Komisija za bezbednost u saobraćaju, zajedno sa odeljenjem saobraćajne policije Obrenovca, nastavila je akciju koja se godinama uspešno realizuje, a koja odnosi se na podelu paketa prve pomoći građanima Obrenovca. Akciji se ovog puta pridružilo i Javno komunalno preduzeće "Parking servis" Obrenovac.

Mirko Vranešević, predsednik Komisije za bezbednost u saobraćaju, rekao je da će sve naredne akcije, koje se budu odnosile na podelu materijala koji je vezan za bezbednost u saobraćaju, realizovati upravo na parkiralištima u Ulici Majora Tepavca, sa ciljem da se skrene pažnja javnosti na mogućnosti koje nudi Javno preduzeće "Parking servis" Obrenovac.

"Naše akcije koje su vezane za podelu paketa pomoći koji se odnose na bezbednost u saobraćaju pre svega su naše nastojanje da povećamo svest o bezbednosti u saobraćaju na teritoriji gradske opštine Obrenovac", kazao je Vranešević.

Njegov zaključak je da su građani Obrenovca savesni i da imaju pakete prve pomoći i da je veoma mali broj onih koji iste nemaju ili imaju pakete čiji je rok istekao.

"Ono što je mala zamerka jeste što se paketi nalaze u gepecima vozila, pa vozačima nisu na dohvat ruke, tako da je naš apel pre svega da se paketi prve pomoći premeste na mesta koja bi bila dostupnija vozačima u slučaju bilo kakve situacije koja bi zahtevala upotrebu ovih paketa", napomenuo je Vranešević.

Igor Vujičić, direktor JKP ”Parking servis ” Obrenovac, iskoristio je priliku da obavesti sugrađane koji aktivno učestvuju u saobraćaju, da mogu biti sigurni da će u svakom trenutku pronaći slobodno parking mesto prilikom parkiranja svojih vozila u Ulici Majora Tepavca, koja se nalazi iza Obrenovačke banje.

Vujičić kaže da parkiralište raspolaže sa 250 parking mesta, koja se nalaze u drugoj zoni sistema naplate, što znači da je cena po započetom času 35.00 dinara, a dnevna karta 120.00 dinara. Dodao je i da postoji mogućnost za kupovinu mesečne parking karte za fizička lica i da ista iznosi 1700.00 dinara, a za pravna lica 1400.00 dinara.

"Smatram da je Ulica Majora Tepavca siguran i dobar izbor za sve učesnike u saobraćaju koji nastoje da stignu na vreme gde god da su krenuli, posebno jer se ovo parkiralište nalazi na 200 metara od samog centra grada. Takođe, podsećamo na naše parkiralište kod Doma vojske koji raspolaže sa 90 parking mesta, koje radi 24 sata i gde postoji mogućnost plaćanja po započetom času i koji raspolaže savremenim sadržajem u smislu signaliziranih rampi, naplatne blagajne, video nadzora i kompletnog sadržaja koji je dostupan svim vozačima", kazao je Vujičić.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE