Obrenovac, 06.04.2020

Paketići obradovali decu širom Obrenovca


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 28.12.2019.
Novogodišnji pokloni izmamili osmehe najmlađima

Foto:Printscreen
Prethodnih dana su u različitim akcijama deljeni paketići mališanima širom Obrenovca. Saveti mesnih zajednica su, u saradnji sa školama i udruženjima, obezbedili poklone i na najlepši mogući način najmlađima poželeli srećne novogodišnje i božićne praznike.

U isturenom odeljenju osnovne škole "Grabovac" u Drenu upriličena je školska priredba, a Savet mesne zajednice Dren podelio je poklone svim učenicima od prvog do četvrtog razreda, kao i predškolcima.

Mališane sa Zabrežja obišao je i Deda Mraz i organizovan je školski maskenbal. U Jasenku su školarci dobili paketiće od predstavnika Saveta mesne zajednice i Gradske opštine Obrenovac.

Takođe, Klub hranitelja u Obrenovcu je upriličio podelu paketića koji su obezbeđeni uz pomoć donacija.

Udruženje Ratnih vojnih invalida Obrenovca je u prostorijama Sportsko-kulturnog centra organizovalo dodelu novogodišnjih paketića za mališane, a osim dece ratnih vojnih invalida i palih boraca, Deda Mraz je obradovao decu sa posebnim potrebama i smetnjama u razvoju. Podršku u radu Udruženja Ratnih vojnih invalida pružaju Gradska opština Obrenovac, Sekretarijat za socijalnu zaštitu Beograda kao i Ministarstvo rada i socijalne politike.

Predstavnici Gradske opštine Obrenovac i kompanije ”PRO TENT” podelili su novogodišnje paketiće koje je obezbedila ta kompanija u osnovnoj školi „Ljubomir Aćimović“.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE