Obrenovac, 24.02.2020

OBJAVLjEN PROGRAM ZA PODRÅ KU POLjOPRIVREDNICIMA


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 16.03.2018
Zahtevi sa pratećom dokumentacijom Gradskoj opštini se podnose najkasnije do 02.04.2018. godine.

Foto:Promo
Objavljen je Program korišÄ‡enja sredstava budžeta gradske opštine Obrenovac za 2018. godinu opredeljenih za poljoprivredu za kreditnu podršku nosiocima registrovanih poljoprivrednih gazdinstava na području gradske opštine Obrenovac u 2018. godini.


Ovim Programom utvrđuju se korisnici kreditne podrške, kao i obim, uslovi i način ostvarivanja prava na kreditnu podršku kroz pokriće troškova kamate na odobrene kredite korisnicima u 2018. godini.

Pravo na kreditnu podršku pod uslovima utvrđenim ovim Programom imaju fizička lica nosioci poljoprivrednog gazdinstava, upisana u Registar poljoprivrednih gazdinstava, na teritoriji Gradske opštine Obrenovac, a koji po prethodnim Programima podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja Gradske opštine Obrenovac nemaju dugovanja ili drugih neizvršenih obaveza.

Sredstva za ovu namene planiraju se u iznosu od 4.000.000,00 dinara i biće obezbeđena u budžetu gradske opštine Obrenovac.
Kreditna podrška koristi se za nabavku obrtnih sredstava, sitne poljoprivredne mehanizacije i manje rekonstrukcije i adaptacije poljoprivrednih objekata.

Iznos pojedinačnog kredita za poljoprivredna gazdinstva iznosi maksimalno 300.000,00 dinara i zavisiće od kreditne sposobnosti korisnika, koju procenjuje banka. U toku godine korisnik može ostvariti pravo samo po jednom kreditu.

Zahtevi sa pratećom dokumentacijom Gradskoj opštini se podnose najkasnije do 02.04.2018. godine. Obrazac Zahteva za ostvarivanje prava na subvenciju kamate se može preuzeti ОVDЕ ili u prostorijama Uprave Gradske opštine Obrenovac, u Kancelariji za poljoprivredu, ul. Karađorđeva broj 6.

Sve informacije vezane za ovaj program možete dobiti u Kancelariji za poljoprivredu.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE