Obrenovac, 21.05.2019

Uređenje puteva u Poljanama i Draževcu


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 25.09.2018.
Saveti mesnih zajednica u saradnji sa Gradskom opštinom Obrenovac rešavaju probleme svojih meštana

Foto:@Cuckovicm
Javno preduzeće za izgradnju "Obrenovac" nastavilo je, u skladu sa jasno definisanim planom i programom, radove na uređenju nekategorisanih puteva. U sklopu akcije "Put do svake kuće" ove jeseni biće asfaltirano novih 100 ulica širom opštine Obrenovac u svim mesnim zajednicama. Uređene deonice danas su dobili meštani u Poljanama i Draževcu.

Predsednik Saveta mesne zajednice Draževac Saša Vićentijević rekao je da novi sloj asfalta dobija deonica u Draževačkom lugu u Ulici Krive bare. On je kazao da je ova deonica bila u veoma lošem stanju i da su meštani otežano dolazili do svojih domaćinstava u zimskom periodu. Vićentijević je ovom prilikom najavio i nove aktivnosti u Draževcu, koje se odnose na asfaltiranje u Antića kraju i Veveričkom kraju.

Vladan Petrović, odbornik Skupštine Gradske opštine Obrenovac, podsetio je na obećanje koje je dato pre samo nekoliko dana kada je rukovodstvo opštine Obrenovac imalo sastanak sa savetom MZ Poljane.

"Nakon samo nekoliko dana mašine su ovde u Brđanskom kraju u Poljanama i meštani dobijaju asfalt. Ovaj put je veoma značajan pošto spaja Poljane sa Konaticama i Poljane sa Kalenićem, tačnije susednom opštinom Ub", naglasio je Petrović.

Asfaltiranje se nastavlja u Mesnoj zajednici Barič.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE