Obrenovac, 10.12.2018

Paketići stigli i u ruke mališana iz Drena


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 28.12.2017.
Priredba i pokloni uoči novogodišnjih i božićnih praznika...

Foto:Printscreen
Učenici izdvojenog odeljenja Osnovne škole „Grabovac“ u Drenu organizovali su priredbu, nakon koje su im bili dodeljeni paketići. Program koji je predstavljen ovim povodom ispratili su roditelji, predstavnici Mesne zajednice i Gradske opštine Obrenovac.

„Prosto ne mogu da verujem da godinu dana već prođe, kao da je juče bilo. Imali smo divnu priredbu danas, koju su pripremili naši učenici od 1. do 8. razreda sa svojim učiteljicama i nastavnicom srpskog jezika. To je nama jedan lep poklon za Novu godinu i zaista smo uživali. Saradnja sa Mesnom zajednicom se nastavlja i nije to samo za Novu godinu. Tokom čitave godine to je jedna briga i zahvaljujući toj lepoj saradnji, možemo lepo da funkcionišemo i ostvarujemo naš nastavni plan, kao i mnoge vannastavne aktivnosti“, rekla je Snežana Popović, direktorka OŠ „Grabovac“.

Savet mesne zajednice Dren je i prethodnih godina vodio računa o tome da najmlađi na vreme dobiju svoje poklone, a sa tom tradicijom će nastaviti i u budućnosti.

„Mi, kao Savet mesne zajednice, natavili smo da negujemo ovu tradiciju dodele paketića predškolskoj ustanovi, kao i deci prvog, drugog, trećeg i četvrtog razreda. To će se nastaviti i u godinama koje dolaze. Imamo odličnu saradnju sa školom, sa direktorkom Snežanom Popović, kao i sa opštinom Obrenovac. Nadam se da će tako biti i u budućnosti“, navodi Dragan Jovanović, predsednik Saveta MZ Dren.

Osmeh na licima dece iz Drena izmamili su aplauzi, ali i pokloni koji će dodatno ulepšati predstojeće praznike.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE