´╗┐ POZIV ZA PREDAVA─îE

Obrenovac, 19.08.2018

POZIV ZA PREDAVA─îE


Izvor: obrenovac.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 26.05.2018.
'Obrenovac-grad znanja'

Foto:Promo


´╗┐

Kancelarija za mlade Uprave gradske opštine Obrenovac, zajedno sa Sportsko-kulturnim centrom „Obrenovac” i Bibliotekom „Vlada Aksentijevi─ç”, ve─ç 8 godinu realizuje program „Obrenovac-grad znanja“.

Cilj ovog programa je da obezbedi kvalitetno, interaktivno, zanimljivo neformalno obrazovanje i anga┼żovano provo─Ĺenje slobodnog vremena tokom letnjeg raspusta.

Namera je da se kroz razli─Źite teme mladima iz Obrenovca obezbedi:

Osposobljavanje za rešavanje problema, povezivanje i primenu znanja i veština u daljem obrazovanju, profesionalnom radu i svakodnevnom ┼żivotu.

Razvoj sposobnosti komuniciranja, dijaloga, ose─çanja solidarnosti, kvalitetne i efikasne saradnje sa drugima i sposobnosti za timski rad i negovanje drugarstva i prijateljstva.

Sav materijal potreban za izvo─Ĺenje radionica obezbedi─çe Kancelarija za mlade Uprave GO Obrenovac. U─Źeš─çe u projektu za sve polaznike ─çe biti besplatno. Termini za izvo─Ĺenje programa bi─çe usaglašeni prema potrebama i mogu─çnostima polaznika, odnosno nastavnika, uz napomenu da se svaki program mo┼że dodatno prilagoditi. Za realizaciju aktivnosti koristi─çe se prostori biblioteke i SKC-a u Obrenovcu.

Ovim putem pozivaju se zainteresovani iz Obrenovca da se prijave za predava─Źe za odr┼żavanje obuka, radionica, kurseva, škola koje ─çe obezbediti kvalitetno, interaktivno, zanimljivo neformalno obrazovanje i anga┼żovano provo─Ĺenje slobodnog vremena tokom letnjeg raspusta u periodu od od 1. jula do 25. avgusta 2018. godine.

Prijavu slati preko prijavnog formulara: Poziv za predava─Źe koji ┼żele da u─Źestvuju u realizaciji programa "Obrenovac-grad znanja" tokom letnjeg raspusta 

Rok za podnošenje prijava je 27. maj 2018. godine. Detaljnije informacije mogu se dobiti u Kancelariji za mlade ili na mejl mladi.obrenovac@gmail.com

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE