Obrenovac, 24.05.2019

POZIV ZA PREDAVAČE


Izvor: obrenovac.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 26.05.2018.
'Obrenovac-grad znanja'

Foto:Promo
Kancelarija za mlade Uprave gradske opštine Obrenovac, zajedno sa Sportsko-kulturnim centrom „Obrenovac” i Bibliotekom „Vlada Aksentijević”, već 8 godinu realizuje program „Obrenovac-grad znanja“.

Cilj ovog programa je da obezbedi kvalitetno, interaktivno, zanimljivo neformalno obrazovanje i angažovano provođenje slobodnog vremena tokom letnjeg raspusta.

Namera je da se kroz različite teme mladima iz Obrenovca obezbedi:

Osposobljavanje za rešavanje problema, povezivanje i primenu znanja i veština u daljem obrazovanju, profesionalnom radu i svakodnevnom životu.

Razvoj sposobnosti komuniciranja, dijaloga, osećanja solidarnosti, kvalitetne i efikasne saradnje sa drugima i sposobnosti za timski rad i negovanje drugarstva i prijateljstva.

Sav materijal potreban za izvođenje radionica obezbediće Kancelarija za mlade Uprave GO Obrenovac. Učešće u projektu za sve polaznike će biti besplatno. Termini za izvođenje programa biće usaglašeni prema potrebama i mogućnostima polaznika, odnosno nastavnika, uz napomenu da se svaki program može dodatno prilagoditi. Za realizaciju aktivnosti koristiće se prostori biblioteke i SKC-a u Obrenovcu.

Ovim putem pozivaju se zainteresovani iz Obrenovca da se prijave za predavače za održavanje obuka, radionica, kurseva, škola koje će obezbediti kvalitetno, interaktivno, zanimljivo neformalno obrazovanje i angažovano provođenje slobodnog vremena tokom letnjeg raspusta u periodu od od 1. jula do 25. avgusta 2018. godine.

Prijavu slati preko prijavnog formulara: Poziv za predavače koji žele da učestvuju u realizaciji programa "Obrenovac-grad znanja" tokom letnjeg raspusta 

Rok za podnošenje prijava je 27. maj 2018. godine. Detaljnije informacije mogu se dobiti u Kancelariji za mlade ili na mejl mladi.obrenovac@gmail.com

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE