Obrenovac, 15.02.2019

POZIV PRIVREDNICIMA


Izvor: Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 24.01.2018.
Kandidujte se za priznanje Najbolje iz Srbije

Foto:Printscreen
Privredna komora Srbije (PKS) pozvala je privrednike da do 6. februara kandiduju svoje kompanije i brendove za prestižno priznanje "Najbolje iz Srbije".

PKS u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija, akciju "Najbolje iz Srbije" organizuje trinaesti put, a najbolji robni i korporativni brendovi ove godine biće izabrani u 24 kategorije.

Među njima su i tri nove kategorije: Najbolji hotel u Srbiji, Najbolji "mali" turistički smeštaj u Srbiji i Najbolji organski proizvod iz Srbije.

"Tradicionalna akcija PKS i Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, podiže vidljivost domaćih brendova, a priznanje koje je od 2004. ponelo 312 dobitnika u različitim kategorijama, postalo je merilo uspeha i tržišne prepoznatljivosti", poručuju iz PKS.

Akcija "Najbolje iz Srbije 2017", kako kažu, osvežena je i inovirana, a pojednostavljeno je prijavljivanje i glasanje.

"Kriterijumi za izbor najboljih definisani su posebnom metodologijom, koja obuhvata analizu tržišno-finansijskih parametara, glasanje potrošača, poslovnih partnera i stručnjaka, kao i ocene žirija", objašnjavaju u PKS.

U žiriju su predstavnici Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Ministarstva privrede, PKS i istaknuti stručnjaci iz sveta marketinga, komunikacija i medija, zaštite potrošača, a glasanje počinje sredinom februara.
Od 2004. godine, kada je akcija "Najbolje iz Srbije" prvi put organizovana, nominovano je više od 1.700 brendova.

Iz godinu u godinu sve je više prijavljenih kompanija za ovo priznanje i sve više potrošača, privrednika i stručnjaka koji glasaju za najbolje, ističu u PKS i kažu da je učešće u akciji besplatno, a prijavljivanje kompanija i glasanje je onlajn na zvaničnom sajtu www.najboljeizsrbije.com, dok će sve informacije biti dostupne i na društvenim mrežama ove akcije i PKS.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE