Obrenovac, 07.04.2020

Pušta se saobraćaj u Ulici Kralja Aleksandra Prvog


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 03.09.2019.
Vozila sa linija javnog prevoza i teretnog saobraćaja izmenjenom trasom će se kretati do kraja rekonstrukcije

Foto:Printscreen
Tokom današnjeg dana biće pušten saobraćaj u Ulici Kralja Aleksandra Prvog do skretanja za Zabran. Zbog rekonstrukcije cele deonice ulica je bila zatvorena za saobraćaj od raskrsnice sa Ulicom Kralja Petra Prvog do Zabranskog puta.

Vozila sa linija javnog prevoza i teretnog saobraćaja izmenjenom trasom će se kretati do kraja rekonstrukcije. Vozila javnog prevoza na izmenjenom delu trase koriste stajališta u zoni nekadašnjih stajališta kod naselja Topolice i kod ”C-marketa”.

"Kao što smo i obećali polovinom septembra ćemo završiti ovu deonicu. Od danas ćemo pustiti putnička vozila u saobraćaj, a gradski prevoz kada završimo deonicu ka kružnom toku. Blagovremeno ćemo obavestiti javnost za vraćanje linija javnog prevoza", rekao je predsednik Gradske opštine Obrenovac, Miroslav Čučković.

On je pri današnjem obilasku radova najavio i izgradnju novog mosta i kružnog toka u produžetku Ulice Kralja Aleksandra u sklopu vizije razvoja Obrenovca. Čučković je dodao da će se paralelno sa tim raditi na podizanju nasipa u visini od 2 metra na desnoj obali Kolubare kao i na nasipu Čikovac, sa JVP "Srbijavode".

"U saobraćajnom institutu "CIP" u toku je izrada projektne dokumentacije za ovaj projekat, na taj način imaćemo još jedan izlazak iz grada i rasteretićemo jednu od najopterećenijih saobraćajnica", objasnio je Čučković.

Predsednik Skupštine Gradske opštine Obrenovac Mirko Vranešević ovom prilikom je najavio početak radova na rekonstrukciji deonice kod NIS-ove pumpe. On je rekao da se stiču uslovi da na proleće počne izgradnja Tamnavske četvrte faze čime bi se teretni saobraćaj u potpunosti izmestio iz grada.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE