Obrenovac, 04.06.2020

Radovi na putevima širom Obrenovca


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 06.09.2019.
Akcija 'Put do svake kuće' nastavljena je u Draževcu

Foto:Printscreen
Akcija "Put do svake kuće" nastavljena je danas radovima u Mesnoj zajednici Draževac. Deonica u Ignjatovića kraju presvučena je novim asfalta i tom prilikom je najavljeno da će u narednom periodu biti urađeno 100 novih ulica širom opštine Obrenovac.

Radovan Manojlović, pomoćnik predsednika Gradske opštine Obrenovac, rekao je da su u prethodnom periodu rađene pripreme za nova asfaltiranja. On je ovom prilikom najavio nastavak radova i to u mesnim zajednicama Baljevac i Konatice.

Saša Vićentijević, predsednik saveta MZ Draževac, kazao je da su danas urađene dve deonice u Draževcu.

"Mašine su danas uradile deo puta u Parlozima i u Ignjatovića kraju. Mi nastavljamo dalje, radićemo put za Simiće, put za Stepanoviće, Vodovodsku ulicu kao i Ulica Dubrava", naveo je Vićentijević i istakao značaj uređenja ovih deonica pošto u zimskom periodu meštani nisu mogli da dođu do svojih kuća isključivo zbog saobraćajnica koje su bile neasfaltirane.

Direktor Javnog preduzeća za izgradnju "Obrenovac" Milan Marošanin ističe da je zadatak i cilj opštine da svaki meštanin ima put do svoje kuće, grejanje, vodu i kanalizaciju.

"U dogovoru sa mesnim zajednicama napravljen je plan rada. Mesne zajednice određuju gde se izvode radovi. Mi smo ove godine opredelili 65 miliona dinara za asfaltiranje nekategorisanih puteva", rekao je Marošanin.

U narednom periodu pripremama za asfaltiranje pristupiće se u Urovcima i Krtinskoj.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE