Obrenovac, 26.02.2020

Puštena u rad rasveta na putu Obrenovac - Beograd (VIDEO)


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 23.03.2017.
Na glavnom putu Obrenovac - Beograd postavljeno je novih 35 stubova javne rasvete

Foto:Facebook
Sijalična mesta postavljena su od Kolubarskog mosta preko naselja Kovančina i sve do ulaska u Barič. Ovim aktivnostima dodatno je povećana bezbednost svih učesnika u saobraćaju pošto je ova deonica bila veoma opasna.

Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković rekao je da komplenta promena izlgeda ulaska u grad dogovorena još u novembru u Rigi kada je potpisan ugovor o izgradnji autoputa.

- Vrlo brzo smo završili ovaj projekat i odmah nastavljamo dalju realizaciju od restorana ,,Narcis" sve do Beogradskog puta, tu ćemo uraditi cevne propuste. Na taj način ćemo regulisati sve bujične vodotokove koje idu od Mislođinskog brda. Na ovom delu biće izgrađen nadvožnjak, kao i petlja gde će biti uključenje za novi autoput. Ovim radovima ulaz u naš grad biće po svim svetskim standardima, gde bezbedno može da saobraća veliki broj vozila - najavio je Čučković.

Predsednik Skupštine Gradske opštine Obrenovac Mirko Vranešević istakao je bezebednosni aspekt kao prioritet na ovoj deonici. On je izrazio nadanje da nakon postavljanja nove javne rasvete neće biti opasnosti kako za pešake tako i za pešake u toku noći. Vranešević je ponovo apelovao na sve vozače da prilagode svoju brzinu i najavio pojačanu kontrolu saobraćaja u narednom periodu.Direktor Javnog preduzeća za izgradnju ,,Obrenovac" Milan Marošanin kazao je da je u prethodnih sedam dana bio prboni rad novih sijalaca na ovoj lokaciji. On je rekao da je ovo jedna od najznačajnih saobraćajnica za obrenovčane i dodao da su radovi završeni u roku. Marošanin je rekao da se privode kraju radovi na Ušću na postavljanju javne rasvete kao i da će se uskoro raditi i na prostoru ,,Starog igrališta", Vašarišta, Rojkovca i duž Zabranskog puta.

Finasiranje projekta u iznosu od 9 600 000 obezbedila je Gradska opština Obrenovac.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE