Obrenovac, 18.02.2020

Završena totalna rekonstrukcija puta L-2009


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 08.03.2019.
Reč je o veoma značajnoj deonici za Mesnu zajednicu Poljane

Foto:Printscreen
U mesnoj zajednici Poljane završeni su radovi na totalnoj rekonstukciji puta L-2009. Reč je o veoma značajnoj deonici za Poljane koja predstavlja glavnu saobraćajnicu kroz selo i spaja ovu mesnu zajednicu sa Konaticama, sa jedne strane i Brgulama, sa druge.

Zoran Ranković, predsednik Saveta mesne zajednice Poljane, kazao je da završetak ovih radova znači i otvaranje novih tendera za asfaltiranje nekategorisanih puteva.

"Imamo u planu da se završi takozvani brđanski put, zatim, put prema termoelektrani Kolubara B, kao i nastavak Jakovljevića puta prema Petrovićima", rekao je Ranković.

Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković govorio je ovom prilikom o tome koliko je tužno rapidno pražnjenje sela.

"Možemo sve infrastrukturne stvari da uradimo, ali ukoliko ne budemo imali stanovništva, sve je uzalud. Novoizgrađena osnovna škola u Poljanama će imati samo 4 đaka, a nažalost takva je situacija i u Orašcu, Ljubiniću i ostalim selima. Mi ćemo učiniti sve što je do nas, da infrastruktura ne bude razlog zašto mladi napuštaju sela ili da se ne odlučuju za više dece", rekao je Čučković.

On je kazao da se asfalterska ekipa iz Poljana seli na Rojkovac, gde će se raditi totalna rekonstrukcija staze oko Osnovne škole ”Jefimija” i svih platoa ispred ulaza zgrada od broja 17 do broja 27.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE