Obrenovac, 20.02.2020

Asfaltiranje puta u Vukićevici


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 05.04.2019.
Iz Gradske opštine Obrenovac poručuju da će uraditi sve kako bi mladi mogli da ostanu u svojim selima

Foto:lokalnenovine.rs
Kao što je i predviđeno planom i programom nadležnih službi, danas su započeti radovi na rekonstrukciji puta u Donjem kraju u Mesnoj zajednici Vukićevica.

Član Saveta mesne zajednice Aleksandar Arsenović napomenuo je da se radi o deonici koja je bila u izuzetno lošem stanju.

"Izgradnja puta je započeta 1976. godine i trajala je godinu i po dana. On je izgrađen u dužini od 3 kilometra i to samodoprinosom svih građana koji žive na ovom putu. Polovina, to jest, 50 odsto meštana Vukićevice živi na ovom putu ili se kreće ovim putem, zato je njegova rekonstrukcija bila važna. Presvlačenje je izvršeno sa dva sloja asfalta, te se nadam da će put trajati narednih decenija", rekao je Arsenović i zahvalio se predsedniku opštine na razumevanju za probleme meštana.

Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković kaže da je mesna zajednica od opštine tražila dve stvari – da se dati put rekonstruiše i da se, posle 150 godina postojanja sela, napravi mesni dom. On je ovom prilikom podsetio da sve što se radi ima za cilj da sela ne odumiru i da mladi ostaju u svojim rodnim mestima.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE