Obrenovac, 29.01.2020

Rekonstruisan put za Donji kraj u Vukićevici


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 15.04.2019.
Završeni su radovi na rekonstrukciji deonice puta za Donji kraj u Mesnoj zajednici Vukićevica

Foto:Printscreen
Saobraćajnica rekonstruisana u dužini od 3 kilometra stvorila je uslove za ponovno uspostavljanje saobraćaja javnog prevoza u ovom kraju. Put je, prema rečima člana Saveta mesne zajednice Aleksandra Arsenovića, značajan zato što polovina, to jest, 50 odsto meštana Vukićevice živi na ovom putu ili se njime kreće.

"Ovaj put nas povezuje i sa mesnom zajednicom Dren i zaseokom Iverić. Radovi su trajali gotovo 10 dana, a autobuske linije za to vreme nisu saobraćale", rekao je Arsenović i zahvalio meštanima na strpljenju jer je za vreme rekonstrukcije dolazilo i do totalne obustave saobraćaja.

On je ovom prilikom najavio da će u narednom periodu biti asfaltirani i preki put do škole, put za Markoviće kao i put za Laziće.

Mirko Vranešević, predsednik Skupštine Gradske opštine Obrenovac, kao cilj je naveo da sve deonice kojima saobraćaju autobusi ”Laste” i ”Strele” u svim mesnim zajednicama budu baš u ovakvom stanju.

"Naravno do tog cilja imamo još mnogo posla ali svi se nadamo da će uskoro svi putevi na teritoriji naše opštine izgledati ovako. To je važno zbog bezbednosti učesnika u saobraćaju. Mi smo upravo zbog toga poslali zahteve Sekretarijatu za saobraćaj da se na ovoj deonici postave usporivači saobraćaja i da se vrate vertikalna i horizontalna signalizacija", kazao je Vranešević i apelovao na vozače da voze sporije.

Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković, u autobusu koji saobraća na liniji Vukićevica-Obrenovac, razgovarao je sa meštanima i vozačem autobusa i istakao da će zahvaljujući proširenju i rekonstrukciji puta polasci autobusa biti bezbedniji i redovniji.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE