Obrenovac, 18.02.2020

MOTORISTI NAPALI PORODICU KOD ZABRANA


Izvor: Kurir,Lokalne novine | Obrenovac, 21.04.2019.
Preprečili im put, muškarca izlomili, pa tukli i decu!

Foto:Printscreen/Kurir
Na putu kod poznatog izletišta Zabran, motoristi koji su bili na skupu presreli su četvoročlanu porodicu iz Obrenovca, iz naselja Dudovi, i pretukli ih. Pretučeni su otac G. J. (44), majka J. J(44) i 14-godišnja kćerka L. J. Najmlađeg sina P. J. zaključali su u autu. Ne zna se šta je motiv napada.

- Preprečili su im put, bukvalno napravili zasedu na izlazu na magistralnu, izvukli oca iz auta i počeli da ga tuku. U drugom autu za njim je išla žena sa kćerkom koje su pokušale da odbrane oca i supruga. I njih su tukli i imaju vidljive povrede - priča za Kurir izvor iz istrage.

G. J. je trenutno na Urgentnom centru u Beogradu, gde se utvrđuje da li su mu polomljeni prsti. Ugruvan je a vidljive su mu povrede na vratu od davljenja i na rukama. Njegova supruga Jelena zbrinuta je na pedijatriji u Obrenovcu zajedno sa ćerkom. Dete je posle pregleda upućeno na Institut za dete i majku.

"Drumski razbojnici" vozili su crne čopere šabačkih registarskih tablica i sa lica mesta pobegli su neposredno pre dolaska policije. Potraga je u toku. Iz MUP-a apeluju na građane koji su videli maltretiranja porodice Jevtić i imaju saznanja o napadačima da se jave najbližim policijskim stanicama. Kako prenosi Kurir u toku je pregled sigurnosnih kamera kako bi se utvrdio identitet motorista u ovom nezapamćenom napadu.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE