Obrenovac, 13.12.2018

Ravnogorska ulica dobija javnu rasvetu


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 22.12.2017.
Ovim projektom zavr┼íeno je ┼íirenje mre┼że javnog osvetljenja za 2017. godinu, nastavak radova odmah posle novogodi┼ínjih praznika...

Foto:Printscreen


´╗┐

Javno preduze─çe za izgradnju Obrenovca postavilo je sedam osmometarskih stubova javne rasvete u Ravnogorskoj ulici u naselju Gaj 1. Du┼żina mre┼że koja je dogra─Ĺena iznosi 182 metra, dok svetiljke na stubovima imaju ja─Źinu od 150 vati. Vrednost radova, koji su zapo─Źeti na inicijativu ─Źlanova Mesne zajednice Rvati, dosti┼że cifru od 883 000 dinara.

Iz Saveta MZ Rvati navode da ─çe uli─Źna rasveta u velikoj meri doprineti bezbednosti meštana koji ovom ulicom prolaze u ve─Źernjim satima.

„Postavljanje nove uli─Źne rasvete je veoma bitno iz razloga same bezbednosti ljudi, odnosno meštana koji ovuda prolaze u ve─Źernjim satima. Ukupno je postavljeno sedam stubova javne rasvete. Tako─Ĺe, u Ravnogorskoj ulici postavljeni su novi drvoredi, a ono što nas u narednom periodu o─Źekuje jeste postavljanje javne rasvete i u naselju Rojkovac“, ka┼że Uroš Šormaz, predsednik Saveta MZ Rvati.

Nastavak radova o─Źekuje se ve─ç u drugoj polovini januara, kada ─çe po─Źeti realizaciji svih do sada dogovorenih projekata.

„Realizacijom ovog projekta prakti─Źno završavamo sezonu radova što se ti─Źe elektroslu┼żbe za ovu godinu, a nastavak sledi odmah posle novogodišnjih praznika. U drugoj polovini januara ─çemo nastaviti širenje mre┼że javnog osvetljenja, po zahtevu mesnih zajednica i u skladu sa planiranim projektima“, rekao je Andrej Brekovi─ç ispred Javnog preduze─ça za izgradnju Obrenovca.

Širenje mre┼że ─çe, kao i do sada, obuhvatiti i gradske, ali i seoske mesne zajednice.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE