Obrenovac, 26.02.2020

Radovi na mostu preko Maričić potoka


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 11.04.2017.
Radovi na izgradnji mosta u Maričić potoku u Mislođinu privode se kraju

Foto:Facebook
Završena je desna strana mosta dok se trenutno radi drugi deo. Javno preduzeće „Putevi Srbije” uložilo je 20 miliona dinara u izgradnju novog mosta koji će biti dužine 16, 5 metara i širine 6,5 metara.
Pomoćnik predsednika Gradske opštine Obrenovac Radovan Manojlović rekao je da se sada saobraćaj odvija naizmenično desnom trakom koja je puštena u saobraćaj i podsetio da je ova deonica veoma znčajna za stanovnika Mislošina i Draževca pošto je put veoma frekventan.


 
Izgradnja novog mosta počela je 9. novembra a završetak radova planiran je u narednih mesec dana.

Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković naglasio je da za opštinu Obrenovac ne postoje veliki i mali mostovi i da je most u Maričić potoku podjednako značajan kao i most preko Save i Kolubare.- Ovaj most spaja nekoliko sela koja gravitiraju ka Mislođinu i Obrenovcu i nama je ovo bila najnebezbednija tačka na našoj teritoriji. Ovde je urađen zaista dobar posao, tokom cele zime mašine su radile. Urašena je potporna podloga, veliki zid i uređeno je rečno korito. Ova saobraćajnica dobija svoj izgled za naredne decenije, pre svega će biti podobna za autobuski saobraćaj i za pešački sa dve pešačke staze . Nećemo više imati probleme koje je stvarala mala reka koja je sada premošćena novim mostom - istakao je Čučković.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE