Obrenovac, 05.07.2020

Radovi na parkiralištu kod Doma vojske


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 17.11.2017.
Javno komunalno preduze─çe Parking servis ''Obrenovac'', u saradnji sa Gradskom op┼ítinom Obrenovac, ove godine nastavlja ure─Ĺenje parkirali┼íta kod Doma vojske, na kom su radovi zapo─Źeti jo┼í 2004. godine

Foto:@Cuckovicm


´╗┐

Igor Vuji─Źi─ç, direktor JKP Parking servis "Obrenovac", objasnio je da ─çe se radovi izvoditi u dve faze, kao i da ─çe trajati do 10. decembra. Od tog dana ─çe, dvadeset─Źetvoro─Źasovnim sistemom naplate, biti obuhva─çena 92 parking mesta.

"U ovoj poslovnoj godini radimo prvu fazu koja podrazumeva ugradnju naplatnih rampi na ulazu na parkiralište u Kara─Ĺor─Ĺevoj ulici. U narednom periodu izveš─çemo i drugu fazu u okviru koje ─çe se izvršiti ugradnja naplatnih rampi u ulici Vuka Karad┼żi─ça. Bitna informacija za stanare koji ┼żive na adresi Kara─Ĺor─Ĺeva 13-a i koji su vlasnici podzemnih gara┼ża, da ─çe, u ovom sistemu naplate, imati identifikacione kartice, to jest, propusnice sa kojima ─çe nesmetano mo─çi da koriste prostor," rekao je Vuji─Źi─ç. On je dodao da ─çe povlaš─çena katerogrija korisnika, tj. mese─Źni pretplatnici, u svakom slu─Źaju imati mogu─çnost koriš─çenja ovog parkinga.

Miodrag Mitrovi─ç, zamenik predsednika Gradske opštine Obrenovac, istakao je da ─çe nova parking mesta znatno doprineti komunalnom redu.

"Svedoci smo da je parking kod zelene pijace ─Źesto pun, pogotovo vikendom. O─Źekujemo da ─çe ovaj parking dodatno doprineti komunalnom redu i da ─çe se smanjiti pristisak vozila i nepropisno parkiranje," ka┼że Mitrovi─ç.

Akcija sre─Ĺivanja ovog parkirališta je samo jedna u nizu onih koje sprovode JKP Parking servis i Gradska opština Obrenovac, a sve u cilju olakšanog pristupa centru grada.

"Tako─Ĺe, preduze─çemo i niz akcija za promociju i mogu─çnost koriš─çenja 250 parking mesta u ulici Majora Tepavca koja je samo 50 metara iza banje i glavne ulice, a koja se nedovoljno koristi. Osim toga, komunalna inspekcija ─çe prošitri polje svog delovanja i kontrolisati parkiranje od C-marketa do Knez Mihailove ulice. Kontrolom ─çe biti obuhva─çena i Glavna ulica, a sve na osnovu zahteva gra─Ĺana koji imaju problema zbog neporpisnog i bahatog parkiranja ispred ulaza i prozora stambenih objekata," zaklju─Źio je Mitrovi─ç.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE