Obrenovac, 21.02.2020

DANAS VEĆINA RADI UOBIČAJENO


Izvor: Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 15.02.2019.
Ovo je radno vreme pošta, pijaca, javnih garaža i supermarketa na Dan državnosti

Foto:Filip Plavčić
Srbija danas i sutra obeležava Sretenje - Dan državnosti, koji se praznuju kao neradni dani, ali će pijace i gotovo svi trgovinski objekti raditi po uobičajenom radnom vremenu, kao i Parking servis.

Tokom dva praznična dana, građanima će na raspolaganju biti 73 dežurne pošte, dok će Glavna pošta u Takovskoj 2 raditi neizmenjeno, 24 sata, kao i pošte na graničnim i administrativnim prelazima.

U Beogradu će tokom oba praznična dana raditi pošte u Savskoj, na Šumadijskom trgu, u Ulici pilota Mihajla Petrovića, Glavnoj u Zemunu i tržnim centrima "Rajićeva", "Stadion", "Big fashion", "Shoppi Retal Park" u Borči, "Immo Outlet Centar", "Novi Merkator", "Univerexport".

Radno vreme beogradskih pijaca na Sretenje biće uobičajeno, od 6.00 do 19.00, saopšteno je iz JKP "Gradske pijace".

Otvoreni tržni centar - Novi Beograd, tzv. "Buvljak" takođe će raditi uobičajeno od 8.00 do 16.00, a na pijaci "Dušanovac" prodaja iz vozila obavljaće se po redovnom radnom vremenu od 22.00 do 6.00.

Parking na pijaci "Zemun" petak i subotu će raditi u redovnom poslovnom radnom vremenu od 00.00 do 24.00, a garaža na pijaci "Zeleni venac" radiće od 6.00 do 21.00, kao i obično.

I "Veletržnica Beograd" će za vreme praznika raditi 24 časa dnevno.

JKP "Parking servis" neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada.

Sve javne garaže, posebna i SMS parkirališta biće neprekidno otvorena za vreme praznika i radiće po uobičajenom sistemu naplate, kao i Služba za prenos vozila.

Sve IDEA prodavnice, Roda megamarketi i Mercator hipermarketi, kao i sve prodavnice LIDL, radiće prema redovnom radnom vremenu tokom praznika.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE