Obrenovac, 29.01.2020

Nastavljaju se prolećni radovi u gradskoj zoni


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 02.04.2019.
Pored uređenja saobraćajnica u seoskim mesnim zajednicama, nadležni realizuju svoj plan i u gradskim naseljima

Foto:Printscreen
Osim radova na rekonstrukciji puteva u seoskim mesnim zajednicama na teritoriji Gradske opštine Obrenovac, u toku su infrastrukturni radovi i u gradskim naseljima.

Igor Vujičić, član Saveta mesne zajednice Rvati, kazao da su važni infrastrukturni radovi započeti na inicijativu meštana iz naselja Rojkovac.

"Izvršene su rekonstrukcije platoa ispred ulaza zgrada, a nakon toga izvršena je sanacija i rekonstrukcija pešačke staze koja se proteže duž naselja. Prilikom izvođenja ovih radova došlo se na ideju da se izvrši i rekonstrukcija trotoara, što će biti urađeno u narednom periodu", rekao je Vujičić.

Takođe, kao što je predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković najavio, u sredu, 3. aprila, od 8.00 do 16.00 časova, deo Ulice Vojvode Mišića biće zatvoren za saobraćaj.

U tom periodu vršiće se rekonstrukcija ove saobraćajnice i to od ”Žikine pekare” do Hajduk Veljkove ulice. Mole se građani koji žive u tom delu grada da ne parkiraju svoja vozila, odnosno da ih pomere dok traju radovi.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE