Obrenovac, 10.12.2018

REZULTATI SU OČIGLEDNI


Izvor: alo.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 31.12.2017.
Ovo je najlepša stvar koju radimo u novogodišnjoj noći!

Foto:Shutterstock
Nova godina ne donosi osmeh samo vama već mnogo pomaže i Srbiji...

Nova godina diže natalitet u Srbiji! Opustite se sada i napravite bebu!

Sudeći po prednovogodišnjoj poseti muškaraca ordinaciji prof. dr Aleksandra Miloševića, našeg najčuvenijeg urologa i seksologa, bebi-bum nas očekuje i ovog oktobra, baš kao što se desilo i prošle godine!

Jer, kako se u praksi pokazalo, prošle godine je 15. oktobra u GAK „Narodni front” za 24 sata rođeno najviše beba ikada - čak 46!

Dr Dragan Jeremić, dežurni ginekolog akušer, opisao je stanje kao „neopisivu gužvu, jer su žene samo pristizale”.

- Klinika je prepuna! Zanimljivo je da je u ovom periodu godine inače povećan broj porođaja, a to ima veze sa datumima kad su začinjane bebe - u vreme novogodišnjih i božićnih praznika - kazao je on.

Prof. dr Aleksandar Milošević „ima osećaj” da će tako biti i ove godine jer muškarci koji imaju neki seksualni problem pristižu u njegovu ordinaciju u velikom broju od polovine decembra.

- Od 15. decembra počele su velike gužve. Svi su hteli da budu spremni za novogodišnje vođenje ljubavi! I takva je praksa već duže od 20 godina! Dolazili su svi koji su imali bilo kakav problem sa seksualnom funkcijom, kako bi ga rešili na vreme. Želja im je bila da te novogodišnje noći budu potpuno spremni za svoje žene i devojke. Tražili su savete, lekove za potenciju, injekcije koje se daju direktno u penis, kako bi mogli da ostvare seksualni odnos. Hirurške intervencije koje su neophodne kako bi njihova potencija ponovo bila zadovoljavajuća ostavljaju za posle praznika - priča za „Alo!” prof. dr Milošević.

Prema njegovim rečima, najviše beba začne se tokom novogodišnjih praznika, a najviše porođaja bude u oktobru!

- Nije ni čudo! Zaposlen muškarac preko cele godine puno radi, radno vreme mu je celodnevno, a kada dođe kući, nije mu do seksualnih avantura. Praznici su povoljan period za opuštanje, zaboravljanje briga i svega ostalog što savremenog muškarca tišti. Nova godina je ipak i dalje praznik koji svi slavimo. Tu su i stimulansi koji prate slavlja - malo alkohola za opuštanje i uživanje. Ja to saznam od svojih pacijenata - opisuje on.

Iz toga može da se izvede zaključak, kaže prof. dr Milošević, da se svi čuvamo za dobro, maštovito vođenje ljubavi baš za Novu godinu.

- Drago mi je što su muškarci u Srbiji postali slični evropskim - nije ih više sramota da potraže pomoć kada je reč o seksualnoj disfunkciji - naveo je on.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE