Obrenovac, 22.01.2019

Završena rekonstrukcija ulica u Bariču


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 25.05.2018.
Barič u punom sjaju... Sledeće su Poljane i Kupinačka ulica...Nećemo stati, samo malo strpljenja. Naša opština ima 411 kvadratnih kilometara i jedna je od prostorno najvećih u Srbiji.Sva obećanja su za mene svetinja i biće ispunjena! – rekao je Čučković

Foto:@Cuckovicm
Juče su u mesnoj zajednici Barič, u ulicama Aleksandra Ace Spasića i Grobljanskoj, završeni radovi na sanaciji rekonstrukciji ovih puteva.

Grobljanska ulica je pre samo mesec dana, kada su započeti ovi radovi, bila u veoma lošem stanju, istakao je ovom prilikom pomoćnik predsednika Gradske opštine Obrenovac Radovan Manojlović.

"Zahvaljujući Sekretarijatu za saobraćaj, opština i mesna zajednica su kandidovale ulice Ace Spasića i Grobljansku i samim tim napravile alternativu i kraći izlazak na Obrenovački put." – kazao je Manojlović.

Zahvljajući inicijativi meštana koji su uz pomoć Saveta mesne zajednice upitili predlog za sanaciju Gradskoj opštini Obrenovac, ove ulice su rekonstruisane, napomenuo je Branko Mrđa, predsednik Saveta mesne zajednice Barič.

"Ovim radovima ćemo biti u mogućnosti da nastavimo autobusku liniju koja ide ulicom Ace Spasića da bi građani mogli lakše da dolaze do centra Bariča." – kazao je Mrđa.

Iz Bariča mašine se sele u Poljane gde će se raditi rekonstrukcija ulice od kružnog puta do centra Poljana.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE