Obrenovac, 18.02.2020

Rekonstrukcija puteva u Belom Polju (VIDEO)


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 11.02.2019.
Nakon rekonstrukcije puta u Velikom Polju, izvođači radova pristupili su aktivnostima u Belom Polju

Foto:lokalnenovine.rs
U toku je rekonstrukcija puta u dužini od dva kilometra koji je, takođe, oštećen prilikom izvođenja radova na izgradnji auto-puta.

U skladu sa potpisanim Sporazumom, on će biti vraćen u prvobitno stanje kao i svi lokalni putevi koji se nalaze na teritoriji mesnih zajednica Mislođin, Belo Polje, Veliko Polje, Stubline, Piroman i Brović.

Radovan Manojlović, pomoćnik predsednika Gradske opštine Obrenovac, naglasio je da su aktivnosti na rekonstrukciji puteva nastavljene zahvaljujući povoljnim vremenskim uslovima. On je izrazio i zahvalnost meštanima Belog Polja zato što su imali veliko strpljenje zbog loših i oštećenih saobraćajnica.

Manojlović je najavio da će radovi biti uskoro nastavljeni u Velikom Polju, u Stamenića kraju, gde će kompletna podloga biti zamenjena i presvučena novim asfaltom.

"Sve projekte koje smo započeli u Belom Polju završićemo uskoro. Meštani su dugo čekali rekonstrukciju puteva u ovom delu grada i ja im se zahvaljujem na strpljenju. Mi dalje nastavljamo da širimo toplovodnu mrežu, novih 70 domaćinstava će dobiti grejanje u ovoj godini. Paralelno sa tim radi se projektna dokumentacija za izgradnju kanalizacije", rekao je Aleksandar Bogićević, pomoćnik ministra poljoprivrede.

Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković pohvalio je tokom obilaska ovih radova sve meštane što su imali razumevanje za duge radove i za veliki broj mašina koje su svakodnevno prolazile kroz Belo Polje.

"Auto-put predstavlja budućnost našeg grada, imaćemo novu vezu sa Beogradom koju ćemo svi koristiti. Vaš put u Belom Polju će biti onakav kao što smo i obećali, nov, još bolji i utabaniji. Ove godine izvodimo i završne radove na toplifikaciji Belog Polja i radimo projektnu dokumentaciju za kanalizacionu mrežu. Belo Polje je potpuno nepravedno bilo zapostavljeno u prethodnim godinama. Meštani zaslužuju i grejanje i kanaliciju i mi svakodnevno sprovodimo aktivnosti kako bi te projekte realizovali", poručio je Čučković i dodao da će ove nedelje biti započet projekat odsumporavanja na TENT-u.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE