Obrenovac, 19.01.2020

Rekonstrukcija Ulice Novo naselje u Bariču


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 12.03.2019.
Prošle nedelje započeti su radovi na rekonstrukciji ulice Novo naselje u Mesnoj zajednici Barič

Foto:Printscreen
Rekonstrukcija Ulice Novo naselje u Bariču značajna je prvenstveno za stanovnike koji žive u ovoj ulici, ali i za poljoprivrednike koji ovim putem odlaze do svojih parcela.

"Prve lepe martvoske dane koristimo za nastavak realizacije našeg plana koji sprovodimo sa Gradom Beogradom. Ovu ulicu danas radimo u punom profilu. Nekoliko krakova ulice neće biti asfaltirano zato što pojedini meštani nisu dali saglasnost za rekonstrukciju", rekao je Mirko Vranešević, predsednik Skupštine Gradske opštine Obrenovac.

On je ovom prilikom pomenuo još neke lokacije na kojima će se izvoditi radovi, uz objašnjenje o kakvim aktivnostima je reč.

"Ovo je jedna od prioritetnih ulica svakako za nas u Bariču, postoji još nekoliko ulica koje su zaista u devastiranom stanju, poput Ulice Milisava Čamdžije koju ćemo sledeću raditi dok ćemo u nekima raditi samo sanaciju udarnih rupa, a sam asfalt tokom naredne godine", kazao Vranešević.

Izvođač radova na rekonstrukciji ulice koji će biti završeni do kraja nedelje je Javno preduzeće "Beograd put".

"Osim što je ova ulica dosta naseljena, nju koriste i poljoprivrednici kako bi došli do svojih parcela. Prvo se radi skidanje asfalta, zatim nasipanje, a do kraja nedelje meštani će dobiti poptuno novi asfalt", rekao je Branko Mrđa, predsednik Saveta mesne zajednice Barič.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE