Obrenovac, 11.07.2020

Rekonstrukcija puta u Drenu


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 30.07.2019.
U Mesnoj zajednici Dren izvode se radovi na rekonstrukciji puta koji vodi do seoske škole

Foto:lokalnenovine.rs
Izuzetno značajna deonica za meštane bila je toliko pohabana da krpljenje rupa ne bi bilo dovoljno, zbog čega su nadležne službe pristupile kompleksnijim aktivnostima.

Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković danas je sa svojim saradnicima obišao ove radove i tom prilikom podsetio da opštinsko rukovodstvo ispunjava data obećanja.

"Ovo je glavni put koji spaja Banjanski put sa centrima naših sela. Kao što smo i obećali, prošle godine smo završili kompletnu saobraćajnicu koja spaja ovaj put sa Valjevskim putem preko LJubinića, spojili smo put koji povezuje Skelu preko Donjeg kraja Grabovca. Sada idemo do sela Dren, Trstenica i rekonstruisaćemo kružni put u Stublinama, i to će biti avgustovska tura asfalta", rekao je Čučković.

Predsednik opštine je kazao da će putevi u Urovcima i Krtinskoj biti rekonstruisani kada budu završeni radovi na izgradnji sekundarne mreže kanalizacije kako se ne bi ponovo kopao asfalt.

"Asfalt će biti debljine 8 cm tako da će moći da potraje u narednih 10 godina. Ista sudbina čeka i Ulicu Đačkog bataljona u gradu, i završni udarac će biti kompletna rekonstrukcija Ulice Vuka Karadžića poput Ulice Vojvode Mišića. Da bi Obrenovac napredovao 'ajde da svi učinimo napor da budemo strpljivi dok se svi radovi ne završe", dodao je Čučković, osvrnuvši se na radove u Bariču na Obrenovačkom putu.

On je ovom prlikom uputio apel svim vozačima da radi bezbednosti dece i ostalih učesnika u saobraćaju ne koriste nove saobraćajnice za isprobavanje brzine svojih automobila.

Zamenik predsednika Gradske opštine Obrenovac Miodrag Mitrović naglasio je da je cilj opštinskog rukovodstva poboljšanje životnog standarda.

"Mi smo obećali i radimo na tome da završimo saobraćajnice u selima koje vode do škola. Inače, mesna zajednica je vrlo aktivna, evo na zahtev meštana će uskoro biti podeljene i kante za komunalni otpad jer će biti proširen obuhvat iznošenja smeća. Takođe, ovo ne bismo mogli da uradimo da nemamo odličnu saradnju sa gradom Beogradom i da mi nismo u potpunosti pripremljeni. Tako je bilo i ovog puta kada se pojavio višak sredstava mi smo jedini od svih ostalih gradskih opština bili spremni i imali konkretne predloge", istakao je Mitrović.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE