Obrenovac, 29.02.2020

Nastavljena rekonstrukcija Ulice Vojvode Mišića


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 10.04.2019.
Novim slojem asfalta presvučen je deo od Gembeševe ulice do igraonice 'Ribica'

Foto:lokalnenovine.rs
Danas su nastavljeni radovi na rekonstrukciji saobraćajnice kroz centar grada, zbog čega je za saobraćaj do 16.00 časova bio zatvoren deo Ulice Vojvode Mišića, od Kneza Mihaila do Ulice Kralja Petra Prvog. Aktivnosti za današnji dan podrazumevale su asfaltiranje dela ulice od Gembeševe do igraonice ”Ribica”.

"Po završetku treće deonice od Gembeševe do Ulice Kralja Petra prvog, to jest do ”Ribice” kreće se sa drugom fazom koja će biti najzahtevnija i najkomplikovanija. Od ulice Kneza Mihaila do Gembeševe su važni radovi na toplovodnoj i vodovodnoj mreži. Radi se priključak na toplovodnu mrežu za zgradu Crvenog krsta", rekao je Miloš Stanković, član Veća Gradske opštine Obrenovac.

On je napomenuo da će se zahvaljujući kvalitetnoj koordinaciji svih javnih preduzeća sačuvati resursi i budući kolovoz.

Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković, tokom obilaska radova, najavio je i rekonstrukciju trotoara koja počinje sledeće nedelje.

"Preko stotinu mesta, tačnije 108 mesta imamo gde je potonuo trotoar ili ga uopšte nema. Ta rekonstrukcija će biti završni udarac da se sve ulice dovedu u pristojno stanje i da trotoari budu funkcionalni kako ne bi dolazilo do povređivanja i ugrožavanja bezbednosti pešaka", kazao je Čučković.

Radovan Manojlović, pomoćnik predsednika opštine, podseća da je paralelno sa ovim radovima Javno preduzeće za izgradnju započelo uređenje nekategorisanih puteva širom opštine, kao i da će nakon radova u Ulici Vojvode Mišića biti rekonstruisane ulice Đačkog bataljona i Rvaćanska u Obrenovcu i Milisava Čamdžije u Bariču.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE