Obrenovac, 03.06.2020

Radovi na putevima širom opštine Obrenovac


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 06.10.2017.
Dra┼żevac je jo┼í jedna mesna zajednica u kojoj su izvo─Ĺeni radovi na asfaltiranju

Foto:Printscreen


´╗┐

Ju─Źe je mehanizacija bila u Ignjatovi─ça kraju, ─Źiji su meštani izrazili veliko zadovoljstvo zbog zahvata koji je bio neophodan. U proteklih nekoliko dana asfaltiran je Stanimirovi─ça kraj u Konaticama, a i deonica u MZ Baljevac. Javno preduze─çe "Putevi Beograda" sa svojim ekipama radilo je ulicu Kralja Aleksandra Prvog. Slede─çe nedelje radovi se o─Źekuju i u Mesnoj zajednici Mislo─Ĺin.

Milan Marošanin, direktor Javnog preduze─ça za izgradnju "Obrenovac", istakao je da se ovim aktivnostima završava pola posla, odnosno da je asfalt dobilo 50 od 100 ulica, koliko je planirano da se uradi do kraja godine. On ka┼że da ─çe svi radovi zapo─Źeti ove jeseni trajati sve dok to budu dozvoljavali vremenski uslovi. Marošanin je dodao i da se izbori u Obrenovcu ne─çe odr┼żati pre 2020. godine i da sve radi kako bi se sugra─Ĺanima poboljšao kvalitet ┼żivota.

Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav ─îu─Źkovi─ç rekao je da se ovim aktivnostima ispunjava obe─çanje dato tokom radova na glavnom putu u Ba─Źevici.

"Gospodin Dragan Filipovi─ç je tra┼żio da se uradi navoz i silazak sa tog puta, kao i sam put do doma─çinstava. Mi ─çemo sa ove lokacije i─çi tamo. Naš interes je da se sa asfaltom do─Ĺe do svake ku─çe i da nikad više asflat ne bude politi─Źka tema. Kao pre 20 godina kada je dolazio telefon ili struja, mi ┼żelimo da tu vrstu infrastrukture skinemo sa dnevnog reda. Zato sam svaki dan tu, svaki dan sa radnicima i mašinama, pošto bez tog pritiska ne bismo mogli da završimo taj posao. Mi ve─ç dve godine ne gasimo mašine i to je model po kojem ─çemo nastaviti da radimo, " navodi ─îu─Źkovi─ç.

Mirko Vraneševi─ç, predsednik Skupštine Gradske opštine Obrenovac, obišao je radove u ulici Kralja Aleksandra Prvog i uputio izvinjenje svim sugra─Ĺanima zbog saobra─çajnih gu┼żvi na ovoj deonici. On je zamolio za strpljenje i naglasio da ─çe saobra─çajnica uskoro dobiti potpuno nov izgled.

"Ovo je samo deo radova, trenutno se izvodi krpljenje rupa i sanacija kolovoza. U narednom periodu ─Źekamo da se uradi elaborat podzemnih instalacija, zatvori─çemo kompletan saobra─çaj na ovom delu. To ─çe prouzrokovati i promenu re┼żima saobra─çaja za sve autobuse koji voze ka Beogradu. U narednih nekoliko nedelja uradi─çemo taj posao, iskoristi─çemo svaki lep dan da saniramo sve probleme koje imamo na putevima. Naša infrastruktura je izuzetno stara i neophodno je stalno odr┼żavati ulice i graditi nove puteve, " rekao je Vraneševi─ç.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE